Go Nattis, it's your birthday!

Haha fyller som sagt år idag..Fått många gratulationer och många presenter. Väcktes först astidigt utav Mikaela som sa ''Vakna du ska öppna present vakna!'', fick underkläder och en navelpiercing. Sen somnade vi halvt om och då kommer mamma och Janne in med frulle på sängen och present osv..Sen fick jag och Mickan ryck, åkte till ica som idioter och köpte hårfärg och hämtade ut Jannes andel på typ tipset och sen på vägen hem tappade vi bort lappen=ångest. Sprang tillbaka utan skor och med våran tur så hittade vi den. Så we're still alive...

Sen var det stress på HÖG nivå. Färgade håret och skulle fixa oss på inte lång tid alls för att hinna med 12.10 tåget (aah skit tidiga känn på den). Men vi missade det såklart haha..Var nära att vi missade 12.25 också men vi sprang och vi hann. Mötte upp Assiya vid stationen också. Sen tog vi tåger in till stan och jag träffade Mohammed medan dom gick nån annanstans..Gick runt lite, fullt med folk överallt speciellt i kungsan. Sen var det stress tillbaka igen, massa folk skulle komma hit för att fira mig och det skulle ju vara lite synd om jag inte var hemma när dom kom liksom.

Men like always så hann jag precis hem innan alla kom. Fick mycket fina grejer orkar inte ta upp allt här men ah. Sen kom Solin och vi var ute ett tag, träffade Ekrem och sådär. Kom hem runt 11 tiden och sätter mig vid datorn. Då bankar det till på fönstret och ringer på telefonen samtidigt, då stod Assiya där utanför och var kissnödig haha..

Vilket väder!

Okej är på galet bra humör idag! :D Trodde det skulle bli nice att sluta jobbet idag men det var sjukt skönt och kul idag..Dani försökte få mig och Ebru att stanna kvar tills stängning för att han älskar oss så mycket, men vi orkade inte :S Haha nej men alltså ah. Kände inte riktigt för att stanna kvar till 7 för att någon annan ska få ha roligt. Lite egotänk där men seriöst ville ju hem..

Och solen skiner förfullt! Blir så glad när det är sånt här väder och när man verkligen känner att det börjar gå mot sommar och ljusare fucking tider. Imorgon lär blir en ganska stressig dag..Men det är ett senare problem haha.


  Vill vara bruun igen...

Illamående

Kom hem från Ebru för ett tag sen, var där med Assiya. Vi tog bussen för att vi är så galet lata..Nej men seriöst, vet inte ifall jag börjar bli sjuk eller något(?)Men vaknade imorse och ville typ dö av hunger eftersom att jag inte åt någon middag igår, men samtidgt som jag var hungrig ville jag spy när jag såg mat. Fick lite ångest där faktiskt..Tänkte stanna hemma men ville inte lämna allt jobb till Ebru så snäll som jag är (a) Hahah..Kunde inte ens äta restaurangens verkligen GODA mat, tog bara ris och lite sallad. När Ebru skulle fixa kyckling fick jag typ panik.

Min syster och hennes kille (min bästa kompis daahh) kom förbi här förut idag. Dom har passat birk och när han såg mig blev han helt överlycklig och sprang runt i cirklar runt mig. Att man måste vara så omtyckt av allt och alla jämt..? *Suck* Nej driver bara men ah.

Förövrigt så skakar golvet något enormt, tvättstugan är precis brevid och när tvättmaskinen är på känns det som om det är jordbävningen eller något annat hemskt här inne..Ska tvätta av mig nu sen gå och lägga mig faktiskt. Godnatt


Broken hearted girl

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

Stora minus

I brist på annat vettigt att göra så har jag lust att kasta lite skit på folk..

Brats - Usch, verkligen usch för brats i alla former, killar som tjejer lika äckligt ytliga allihopa. Har typ lust att utrota alla dessa människor för jag klarar verkligen inte av dom! Och nej, jag är verkligen inte avundsjuk. Stureplan in my ass!

Lögnare - Ibland undrar jag verkligen vad folk har för problem? Varför ska man ljuga för sina vänner, låtsas vara någon man inte ens är i närheten utav att vara och hitta på massa skit? Jag hatar folk som ljuger, men det är stor skillnad på att undanhålla sanningen och att ljuga, s-t-o-r. Hur kan man ens ljuga någon rakt upp i ansiktet? Sina vänner dessutom?

Folk som inte kan stava - Okej jag kan köpa om man har typ dyslexi eller något men hur svårt kan det vara att stava rätt? Hatar när människor blandar ihop ", . , . !! ??" Missbrukar punkter och kommatecken, det ger bara ett jävligt blåst intryck. Fucking gå till skolan och lär er.

Rövslickare - Åååh! Finns fan inget värre. Skaffa självrespekt?

Ogenerösa människor - Typiskt oss svenskar att vara snåla och inte bjuda på saker och ting..Men nej tack sånt går fet bort! Älskar generösa människor som ger och gärna bjuder. Syftar inte på ''Hej vi är bästa vänner kan du betala?'' utan ''Här vill du smaka? =)=)=)'' osv..

Hey sexy lady (8)

Hej! Fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen..? Jag som hade planerat att plugga som fan ikväll men kan ju säga att boken liggen på exakt samma plats där den låg igår, och i förrgår..orörd också. Så kan det gå men imorgon SKA JAG PLUGGA, om jag inte gör det kan ni alla ge mig en käftsmäll eller två.

Haha fastnade för den här skiiiitgamla låten idag när jag hörde den..

Dax för mat

Slutade sent som fan idag men okej life's a bitch och det vet vi ju redan..Ska käka nu om ett tag och sen dra mig hem till Ebru där vi ska plugga lite.

Idag när vi hade lunch kom Imran och Solin förbi och hälsade på. Har inte sett Imran på evigheter känns det som.. Vi satt och snackade i typ en timma om allt. Om alla äckliga människor som finns runt om oss..Yeye.

  
Ta mig tillbaka..

Ont..Överallt

Ska nog aldrig ge mig in i restaurangbranschen seriöst, sommarjobb och extrajobb sådär nu är lugnt men aldrig i hela mitt liv annars. Både jag och Ebru har ont överallt, Ebru har typ dödat sin rygg..Galet jobbigt och stressigt ibland. Bossen blev iallafall inte sur för att vi inte kom igår, men vi skulle typ ha kommit men Dani sa att vi inte skulle? Fattade ingenting men OK.

Ebru var här förut idag och pluggade kemi, sen kom Mickan ner hit och terrade också. Haha hon hjälpte oss faktiskt..Fattar ingenting och ska ha prov i skiten om typ en vecka.
Lyckat haa?

Haha ja vad finns det att säga..?

Tråk

KÄRLEK:
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull?
Aa
Vem kysste du senast? ....haha
Vem kramade du senast? Mamma
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Eh nej?

SKOLA:
Är du duktig i skolan?
Jo, helt okej.
Har du bra betyg? Helt okej dom också.
Har du fått göra om ett prov någongång? Ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Aa
Sköter du dej i skolan? Jadå..
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Men ja?
Haft mobilen på lektionstid? Ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Aaaa

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj?
9st
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Mamma bara
Trivs hemma? Som fan nu faktiskt
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Nja inte direkt
Har skrikit och slagit din mamma? Nej bara skrikit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? Nä det var ett bra tag sen
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Hahahah ojojoj cp är vardagsmat

VÄNNER:
Du har vänner? Nee alla hatar mig
Du brukar vara med? Mina bästa vänner
Vem/vilka var du med sist? Assiya just nu
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Eeeh jaa haha?
Är det okej att ha kill-kompisar? Hellre killkompisar än tjejkompisar ibland faktiskt
Har du pussat någon av dina kompisar? Varje dag
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Nej? haha
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Maybe


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag?
Ja..Fast inte när jag bara är hemma dåra
Putar med läpparna på kort? Nejdå haha
Tar kort på dina bröst? Inte medvetet
Använder foundation på läpparna? Men neej
Super dej packad varje helg? Verkligen inte
Du har kysst en tjej? Ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? Plattar ja
Ditt hår e knallblont? Nej haha


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? Aa
När drack du alkohol senaste gången? Vet inte
Vem bjöd dej på alkohol? Bjöd och bjöd..köper kanske?
Brukar du dricka alkohol? Nejdå
Har du druckit öl? Jaa
Tycker du om öl? Sådär


KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott?
Haha snor inte
Är det okej att vara kriminell? Inte mina problem haha
Vill du bli kriminell? Vilken jävla fråga? nej haha
Varför gör du sånt här? Gör ju inte sånt?
Vad är inte okej med att vara kriminell? Va?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? Nee
Har du suttit i fängelset? Japp? Men neej
Vill du hamna i fängelset? Men nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden?
Faktiskt
När grät du senast? Nån vecka sen typ
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Nej
Du har skadat någon med flit? Beror väl på hur man ser på skada?
Har du någon viljat döda någon? Ooh jaa
Du har blivit våldtagen? Nej?


ÖVRIGT:
Motto?
Är du med i leken får du leken tåla HAHA
Film? Massa
Musikgenre? Rnb tack
Lyssnade senast på? Popaye ft. YoungDee - Higher (assiya hhaa)
Var det här kul? Nej men tidsfördriv

You don't deserve it

En kille som är snäll charmig och rolig men som inte har utseendet är tydligen inte en kille man bör ge en chans trots allt. Dom får så mycket luft och tror att dom är något då, att man föll för deras utsida och kan få vem som helst för att dom trots sitt egent utseende kunde få någon som dig. Och där tar något som kunde ha blivit bra -slut..Det räcker nu.

Liten del av mitt lilla rum

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning, dagen har börjat rätt segt. Vaknade 9 för jag trodde att jag skulle jobba idag, men Dani skulle messa men han hade inte gjort det så jag antar och hoppas att vi inte skulle dit idag..

Mitt rum är klart nu iallafall! Men resten utav huset är kaos, verkligen kaos. Jaja, vi höll på här hela dagen igår..Var typ klara runt 23 tiden. Allting är typ vitt förutom New York väggen(man ser den lite i spegeldörren på sista bilden). Alla detaljer och sånt går i brunt och beige. Haha kändes lite ensamt att sova själv här på nedervåningen när alla andra sover där uppe. Men det är nice..Riktigt nice.

Nu ska jag som sagt duscha och sen möta några. Det är så fint väder ute!







Visar bättre bilder sen någon annan gång men det här får duga så länge..

Inget internet

Ja..Har inte skrivit något på hela veckan men har som rubriken lyder inte haft något internet för någon snubbe från Telia som skulle fixa med våran hemtelefon har fuckat hela skiten. Ja, jag höll på att dö.. Min telefon är ju helt sönder nu också, har en gammal nu som ger mig ångest varje gång jag tittar på den. Den har ingen färg, går inte att ta emot eller skicka(den har ingen kamera..)mms, man kan inte ha musik och den lyser bara i orange..Men man tar vad man har haha. Nej men alltså den duger, har ju tappat den ett x antal gånger nu och den funkar fortfarande lika bra så pluspoäng för det.

Hur som helst, har slitit som fan hela veckan. Vi springer runt som slavar jag och Ebru. Fast det är mest galet vid lunch tid, 10-14..Under dom fyra timmarna vill jag bokstavligt talat dö men sen är det lugnt och då kan man äntligen koppla av. Idag var det dock jävligt tråkigt, pantade åtta stycken sopSÄCKAR med pantburkar som dom hade i sitt förråd. Jaja..

Sista dagen

Har spenderat sista dagen på lovet på Ikea. Började dagen med en chock, skulle gå på toa och gick typ halvt i sömnen och så står det två okända killar där, trodde att jag bara drömde, men sen när jag vaknade igen visade det sig att dom höll på att fixa med våran hemtelefon. Mamma och min syster frågade om jag skulle med till Ikea..Vilket jag inte borde ha gått med på. Min rygg är död, vi handlade till mitt rum, garderober och byråer och min syster handlade typ ett helt barnrum :S Säng, skötbord, garderob osv osv.. Slutade med att min syrras kille fick komma med skåpbilen för det fick inte plats i den vanliga.

Imorgon är det jobb som gäller för mig och Ebru haha.. Ska upp tidigt så det är lika bra att jag går och lägger mig nu. Min kamera OCH min kamera på mobilen är sönder (fråga mig inte hur det gick till haha) så det lär bli dåligt med bilder ett tag framöver..


What a night..

Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen..Rolig och hemsk på samma gång. Det var väl helt okej tills det spårade ur lite..För min del och andras också men jaja, misstag gör alla. Dock ganska grova den här gången men jaja..Det var kul så länge det varade.

Idag har jag varit hemma och fixat lite, Jonas kom förbi med Maya som blivit så stor nu. Hon springer runt här på tomten fram och tillbaka. Jonas hjälpte till att röja lite i rummet och när vi är klara ska han börja tapetsera, can't wait haha.

Jag är ledsen men nu ska jag sova, är så brutalt trött. Vet inte hur lite jag sov inatt..? Några få timmar var det iallafall..

                                                          Mayaaa
 

Disappear

Igår låg jag i sängen hela dagen, till fem typ, fick verkligen ÅÅÅNGEST. Men sen gick jag ut och då släppte den haha. Var ute med Ebru och tjejerna ett tag och sen satt jag hemma i Ebrus kök till 12 as usually. Inte för att vi pratade så mycket den här gången, båda var helt inne i sina telefoner. Ebrus mamma frågade tillochmed vad vi höll på med eftersom att vi var så tysta..

Kom hem från Haninge C för ett tag sen..Fixade det sista till imorgon..En body och ett halsband till mig själv och sen en present till Rebecca osv..Nu ville mamma att jag skulle med henne dit också men orkar inte. Ska ut nu i det fina vädret heeh..



Ny besökare

Fick reda på att en VISS person råkat klickat in sig på min blogg..''kuuuuuuul''

Åh första natten som jag fått sova på..Har seriöst längtat efter att få sova i min säng helt ensam..Jaja har bara tagit det lugnt idag, legat vid TVn och sådär. Mamma har kommit hem nu också! Och dom har köpt huset så vi ska dit och fixa nästa månad..Lite nice faktist.

Nu ska jag ta något att äta och fixa lite här hemma..Puss

7e april


Idag, sjunde April, fyller både Ebru och Rebecca år. När klockan slagit tolv igår kväll gick jag, Mickaela, Pooya, Husse, Orre och Jack ut och sjöng för Rebecca när hon var ute och rökte..Hon hatade typ oss haha. Sen när vi kom in igen ringde vi Ebru och så sjöng vi för henne också. Jaja, hoppas att ni får världens bästa dag tjejer..Tusen pussar och kramar.
Jag älskar er!

Inte lördag men ändå lördag

Ledsen för den dåliga uppdatering men det har varit fullt upp de två senaste dagarna..

I söndags var jag, Assiya och Mickaela här hemma hela dagen..Käkade kebab på Oden och sen hade chillkväll bara. Fick vattenpipan över oss också, trodde jag skulle bränna sönder hela mig men inte. Släppte loss med systemkameran haha, kan tyvär inte lägga ut dom bilderna men ah stört var det iallafall. Vi gick och la oss runt sex och vaknade klockan tolv sen, tack vare Assiya. Sen drog dom och jag städade upp lite..Gick och käka middag hos min syster idag..Körde craxytaxi med Mickaela och Rebecca, dom lämnade och hämtade mig på moppen, hähä.

Jag och Rebecca åkte och köpte godis och sen hämtade vi mat till henne och Mickaela. Efter det kom Mohamed, Kadde och Peter för att dom inte hade nånstans att kröka(utnyttjare..) Rensade min kyl och sådär också haha. Sen drog dom iallafall..Då kom Husse, Pooya, Orre och Jack istället. Vi tog det lugnt bara, spelade guitar hero och sådär. Och även dom rensade: godis, bananer, fil, grädde, kex, ost, mackor, pesto, juice, mjölk, pucko..ALLT som dom hittade. Men jaja, mat är till för att ätas, typ. Dom drog iallafall hem för ca en timma sen. Nu är det bara jag och Mickaela kvar..Hon sover och jag håller på att städa som en hemmafru, desperat också.










(min fuckade mobil som brukar ryka och ge mig stötar...)


Skönhet

Hähä igår kom den här (bild nedan) skönheten hem till mig..Den är perfekt! ÅÅh vill ha sommar nu så jag kan ligga och steka med den på stranden.

Idag var det tänkt att jag och Assiya och några skulle röka vattenpipa på tomten men vart tog solen vägen? Blir väl att vi får röka inomhus istället. Jaja, Assiya sover fortfarande och jag kan inte gå någonstans eftersom att hon har min nyckel. Lyckat heh..


Kissie?

Har sett i ett flertal bloggar att det står om den 15åriga tjejen som lagt sig framför tåget. Inget fel på det, men det kissie skrev hallå? Hur fan kan man lägga ut en 15årig flickas självmord under en ''dissar lista'' ?? Skriver ut namn och drar slutsatser om varför hon gjorde de, på en såkallad dissar lista dessutom. Det är något seriöst fel på den människan, för så gör man bara inte.


Saturday

I går var det lugnt, var med Ebru Solin och Mikaela och bara gjorde ingenting. Snackade om allt möjligt..Jag och Mikaela vaknade typ åtta imorse (?!), galet men sant haha.

Idag åkte jag med Solin till Hair Cut, hon skulle klippa sitt hår. Det var på tiden om man säger så..Men nu är det rätt kort, skitfint tycker jag men jag förstår henne, vet hur jag kände när allt mitt långa hår försvann. Efter det åkte vi till mig ett tag och sen drog hon hem. Assiya kom över och vi ringde och smsade Mickaela för att fråga om vi kunde få låna hennes moppe till donken, flippade på henne för att hon ignorerade oss men sen så visade det sig att jag hade fel nummer bara hehe.

Blev typ bråk med några småungar TROR jag, vet inte ens hur gamla dom va. Dom står iallafall högst uppe på deras jävla balkong och kastar ut massa grejer..Igår hade dom tydligen bara kastat godis och skit men idag fick jag ett fucking ägg på mig och dom kasta kaffesump på Assiya osv osv.. Slutade med att Mickaelas mamma höll på att banka in dörren haha.


Spanien

Juste! På lördag åker mamma och Janne till Spanien, det är ju typ helt spikat att vi ska köpa nya huset där. Dom ska kolla på tre andra hus också men det verkar som om det blir det första. Jag fick faktist följa med, men jag orkar inte. Är hellre ensam hemma några dagar haha. Fast dom kommer hem igen på onsdag/natten till torsdag. Men nice som fan..

Happy!

Är SÅ glad just nu! För det första så är det bara en dag kvar sen lov (slipper skolan i 3veckor!!) för det andra så börjar det äntligen bli varmt ute, inte varmt varmt men kan hänga in dunjackan nu iallafall. Jaja..

Torsdagar är, som jag sagt förut, galet sköna. Slutar helt OK tidigt också..Jag och Assiya körde slavjobb på Mickaela och tvingade henne att köra hem oss på moppen haha. Lite crazy taxi sådär. Kom hem och för första gången på länge var det ingenting som behövdes göras..S-k-ö-n-t. Assiya och Rebecca fucking idioter messar mig och säger kolla ut genom ditt fönster, kollar ut och ser att dom står i mina buskar och gömmer en cykel typ.. Pratade i telefon samtidigt med Momme så hade ingen koll när jag öppnade fönstret så min lampa ramlade ut...


Dagens höjdpunkt

Dagens höjdpunkt var ju när vi (Jag Ebru Fatos Nathalie Assiya) drev med Pelin. Vi lurade henne att en kille låg på sjukhus för att han har opererat blindtarmen. Sen ringer Fatos honom och spelar dum och säger ''Hur mår du då?'' osv, Pelin hörde ju inte vad han svarade. Sen vi ba men här Pelin prata med honom sen hon tar telefonen och ba ''Hur mår du, jag hörde att du ligger på sjukhus?'' han ba ''Eee vadå sjukhus?'' Alltså HAHAHHA, det låter inte roligt men bomb. Vi skulle ha filmat bara.. Vet inte hur många smällar vi fick av henne sen.

Annars så hade jag engelska prov idag. Har m-prov imorgon vilket jag inte tror kommer gå så bra. Nu ska jag softa med livet och sen bokstavligt talat gräva ner mig i min mattebok..Ligger galet efter.

Hemlig person får ryck på toaletten när jag kissade..

1 April

Ouuuff, har ätit galet mycket är helt full seriöst. Det var äcklig mat i skolan så har levt på tre äpplen hela dagen och sen när jag såg god mat blev jag helt upphetsad hahaha. Har inte blivit lurad idag men ingen brukar kunna lura mig ändå så.. Men blåste min mamma totalt idag jag smsar henne och skriver: Mamma jag har brutit armen sitter på vårdcentralen med Assiya och Eva(eva är min mentor), har inget batteri kan du ringa Assiyas mobil istället.

Sen ringer hon och samtalet löd ungefär såhär:
Mamma: Hur mår du? Vad har hänt?
Jag: Jag har jätte ont i armen! Jag har brutit den (skrattar så hon tror jag gråter) 
Mamma:
Är någon med dig nu då? 
Mamma: Hallå?? Hallå?
Jag: Ja, Assiya och Eva.
Mamma: Får jag prata med Eva? Jag kommer, ska bara packa ihop mina saker

Kände att det började gå för långt då..

Jag: Haha, April April ;)
Mamma: Du är ju fan störd, jag var precis på väg att åka!
Jag: Hahahha
Mamma: ÅÅH jag satt i möte, vet du hur stressad jag blev?!


RSS 2.0