Bye Sweden!

Sista inlägget nu innan jag drar. Har packat hela kvällen, blev lite kaos om man säger så. Mamma lät ungefär såhär: ''JEANS?! Du kommer ändå inte sätta på dig dom i värmen!'', ''Men hur mycket ska du ha med dig, vi ska vara borta i 8dagar inte i 8månader!'', ''Överdriv inte, 4 bikinis?! Det räcker med två!''. Så ja, har packat om ett x antal gånger men nu är hon nöjd. Men jag skulle mer än gärna ta med mig hela garderoben.. Förutom att ha kämpat med packningen har jag laddat min ipod med massa skön musik.

Helgen har ju som sagt varit knas och inte känns det bättre av att jag blivit sjuk. Snorar och hostar hela tiden. Så där perfekt nu när man ska utomlands också! Nä men det går nog över..

Kommer inte blogga när jag är där nere så ni får ha det bra här hemma så länge! Direkt när vi kommer hem åker Ebru till Holland, kommer inte få träffa henne på 18dagar, HUR ska det här gå..? Well well, ska dra mig nu. Puss sötnosar!

Sista dagen

Sista dagen hemma i Sverige då, åker om ca 12 timmar och jag har inte ens börjat packa hehe. Ska iallafall bli sjukt skönt att komma iväg ett tag. Få lite färg på min alldeles för bleka kropp(!). Men nu ska jag käka frulle och sen möta upp Ebru ett tag.
 




För störd alltså haha


Efterbliven

Jag och Ebru har alltid varit team om att Solin är den segaste vi känner. Men Ebru har börjat skämma ut mig nu de senaste veckorna. Lyssna på det här..

Ebru: FAAN jag missade 20:20!
Jag: Ah men för mig gör det ändå inget (kollar på klockan ändå).
Ebru: Men åh, fan också
Jag: Men vadå, min är ju bara 20:16..?
Ebru: Ja! Och min är 20:15!

Har ni tänkt på hur fel saker kan bli ibland, haha?

Todays

Idag har jag hunnit med mycket:       

*
tagit en tripp till brun utan sol-öarna      
*
duschat                                                         
*
tagit fram resväskan från förrådet osv
* städat kaninburen och hos fiskarna     
*
varit med Solin och Ebru                          
* påbörjat en packningslista                      


Söndagsmys

Är överdrivet trött även fast att jag sovit typ alldeles för mycket den här helgen? I lördags vaknade jag hos Mikaela och hade sovit 12 timmar, och inatt har jag sovit ännu mer. Ändå så känns det som att hela kroppen sover.. jaja.

Har iallafall legat framför TVn hela kvällen. Har blivit jävligt torsk på wii igen. Tröttnat som fan på guitarhero och singstar men har börjat spela SuperMario galaxy igen. Låter som värsta spelnörden... När jag la till galaxy på supermario gick jag över gränsen. Då blev det liite för mycket.

Imorgon ska jag träffa Solin och Ebru, tror jag iallafall. Ska hinna ner till solariumet en snabbis också.. Vill inte bränna mig det första jag gör när jag kommer ner liksom. Kan inte fatta att jag åker i övermorgon heller... Men det gör jag och jag kommer sakna alla här hemma så mycket. Vet inte riktigt varför men alltid när jag åker bort får jag typ ångest över att jag inte deltar i allt mina kompisar gör.



Gossip Girl

Helgen har varit ganska spårad på fler än ett sett.. Livet går i en berg-och-dalbana nu om man säger så. Orkar inte och har inte tid att gå in på detaljer. Har iallafall varit på kalas idag, min brors tjej fyller år. Och bebisen bara växer och växer, tre veckor är hon nu. Så jävla gullig, låg och sov i mitt knä i typ två timmar. Träffade Ebru efter det och nu ska jag titta på Gossip Girl. Puss så länge.



Just nu..




Thank God it's friday!

Är så glad! Äntligen är helvetes veckan över och det är lov! Efter ca 2 timmar i skolan drog vi och käkade lunch i matsalen och efter det drog vi vidare till handen. Skulle bli en ''snabbis'' men träffade massa folk så blev kvar där i 4 timmar eller något. Är sjukt trött i benen nu efter att ha gått fram och tillbaka typ en miljon gånger. Minst.

Ska på bio ikväll. Först var det bestämt att massa folk skulle titta på the unborn men nu är Rebecca sjuk så då blev det inget av det.. Men nu  ska jag gå med en riktig chicken när det gäller skräckfilmer så antar att det inte blir den. Haha jaja, nu ska jag äta godis och älska mitt liv lite mer!


Lugnt

Tiden går fort. Föööööööööör fort. En dag kvar sen frihet. Skulle egentligen ha börjat halv ett och slutat halv tre imorgon men nu har dom ändrat så börjar vanlig tid och slutar tio. Eftersom att det är torsdag idag har dagen varit lugn. Har två timmars lunch så jag Solin och Assiya åkte till donken och käkade istället. Men har mått illa enda sen dess så tror jag ska dissa donken ett tag framöver...Fan.

ÅH Solin idag på matten då ''Nathaliee, är triangel och fyrhörning samma sak?''. Men hon säger att hon sa rektangel och inte triangel men det tror vi ju hur mycket vi vill på.. Haha.


Älskling

Sitter och tittar på gamla avsnitt av Life of Ryan på datorn.. Så söt han var, han är fortfarande söt men ni förstår. Längtar tills jag tar studenten och kan flytta till Cali. Har ju som sagt en liten crush på han och hade tänkt flytta in till honom för er som inte visste. Åh pallar inte, jag sitter som en idiot och drömmer om Ryan när jag borde göra matteläxan.


Glow In The Dark

Alltså fuck vad ont jag har i ryggen. Det gör sådär galet ont, och jag som både ska rida och träna ikväll. Yeah right..

Förutom att jag känner mig halvt handikappad har dagen varit nice. Det var fotbollstunering idag också, egentligen skulle vi tittat men förra gången blev det så mycket bråk, en kille blev misshandlad osv, så nu är hallen stängd för ALLA utom spelarna. Lite synd sådär men what to do. Efter spanskan när jag gick upp till ribby1 för att möta Ebru och dom så stod Hasan och Orhan utanför. Men om man inte är elev på skolan får man inte vistas på skolans område utan besöksbricka..(sjukt det där), så dom drog typ direkt.




 

A person you look up to

Dagen har bara bestått utav plugg. Pluggade med Solin efter skolan, men som Ebru sa idag ''Nej för när vi ska plugga pratar vi bara om annat och äter''. Måste medge att hon har rätt med det faktist. Men så blir det.. Det finns så mycket att prata om, även om man träffas hela dagen varje dag. Vet inte hur det går till men så är det iallafall. Annars har jag legat i sängen med myskläder och bara haft det skönt. Helgplanerna börjar rulla in redan nu..Gosh.

Imorgon på engelskan är det en VG-MVG uppgift som går ut på att skriva en text om en person som man ser upp till. Typ någon idrottsman/kvinna, kompis, syskon, kändis överhuvudtaget osv. Jag har inte bestämt mig än, vilket har gett mig lite ångest. Valet står mellan en utav mina storebröder och min mamma. Känns dock lite dumt att välja en utav alla mina syskon..Och nu när jag endå tänker efter så finns det ingen i världen som jag ser upp till lika mycket som mamma!


(inte den bästa bilden men jag orkar inte kämpa och byta dator)

Antal...

dagar kvar till Spanien: 7
halkningar påväg till skolan: 12
tankar på honom: 108348789347


Kinapuffar

Dagen har gått åt till att plugga. Har inte gjort så mycket annat faktist.. Kom hem efter skolan och bytte om direkt. Plockade upp lite här hemma och annars har jag suttit med huvudet i engelska boken och för att variera lite har jag jobbat i matteboken som en idiot. Träffade Assiya och Rebecca så gick vi och handlade på ica(haha). Nej, men dom skulle handla något att käka och jag köpte kinapuffar till prisonbreak ;)


Alla♥dag

Vaknade upp imorse av att mamma väckte mig och kom med frukost på sängen, plus choklad och ett kort eftersom det är alla hjärtans dag idag. Love you! Min syster (som förresten har fått jätte stor mage nu) och hennes kille tittade förbi för ett tag sen också. Förövrigt så har jag radion på högsta volym och huset för mig själv.. Tänkte hoppa in i duschen om ett tag. Har en känsla av att kvällen kommer bli nice..Men man vet ju aldrig, så vi får höras senare. Ha en bra dag sötnosar!


Lillesyster


Night

Kom alldeles nyss hem ifrån Ebru. Har varit där ganska många timmar om man säger så haha.. Drog dit på dirren när jag hade ätit. Var först meningen att vi skulle träffa några men vi chillade i hennes kök istället. Sen kom hennes storebror hem och gjorde varma mackor i ugnen till oss. Nattmat is the shit ja.

Alla hjärtans dag imorgon då.. Haha yeye spännande spännande ;D

Fredag den trettonde

Har typ inte ens märkt av att det varit fredag den 13e idag förutom att jag glömde mina tuggummin hemma = grov tuggummiabstinens hela dagen. Annars har det faktist varit skönt som fan. Missade typ 2 lektioner för att hela 3an tittade på the notebook i aulan. Sån jävla bra film faktist. Efter det var det lunch och till efterrätt (huvudrätt för vår del) var det hjärtformade plättar med sylt = gott.

Åkte till handen med Ebru efter skolan och köpte en present åt hennes bror som fyller 18 på söndag. HAHA juste, min mamma säger alltid till mig att jag är alldeles för lättskrämd osv. Men jag bara nej det är jag inte. Sen idag när vi går från tåget är det en liten kille på typ 8år som nyser, och jag flög typ 5 meter. Jag kanske är lite lättskrämd trotts allt..


Dream girl

Vad ska man säga? Hade jag inte ont i benen igår har jag det nu iallafall. Har träningsvärk så det dödar.

Chill som fan idag i skolan. Hade vikarie på svenskan som kallar sig själv för LM. Dog lite åt det faktist.. Efter skolan åkte jag och Ebru till Jordbro en snabbis. Mötte först Orhan och sen kom Hasan. Vi satt som riktiga luffare högst upp i ett höghus. Liv kallas det va? Ebru ska förresten komma hit sen runt 7, min mamma ska sy in hennes jeans haha.



Long way to go

You claim that you're so hot, and you say that you got skills in the beedrom. You try to flirt when you're so not, had a chance you still never come through. You say you wanna come and see me, cause you know your girlfriend wanna be me.
I'ma tell you why you can't, said you gotta long way to go.


Vem terrar med doltnr?

Vi hade ju som sagt friluftsdag igår med skolan. Var väl ganska lugnt, tog tåget till handen med Solin och käkade på donken runt 11-12 tiden. Efter det drog vi till brandbergen och bowla. Tobbe som skulle vara så grym och ta mig så jävla hårt var så fucking DÅLIG! (skandal att säga att man äger och sen bli totalt krossad, av en tjej dessutom). Den enda som var bra var Kenny, och Solin. Men Solin visste inte ens vad hon gjorde men ändå så lyckades hon få strike och grejer. Lotto kallas det va, haha? Hon kallade tillomed klotet för boll..Fick mig ett gott och lååångt skratt när hon sa ''Hehe Nathalie vet du vad jag gjorde? Jag tog Simons boll istället och den var mycket bättre!''

For ya information har jag sjukt ont i benen, ridningen tog typ död på mig idag. Det har inte hänt ett skit idag faktist. Idrotten idag var ju typ lite oseriös om man säger så. Två lag skulle förflytta sig från ena sidan till andra utan att nudda golvet med några redskap(bänk, en matta och en step-up bräda). Sen skulle två i laget vara ihop bundna, en skulle bära en basketboll och en skulle ha ögonbindel(jag), inte fick man prata med varandra heller. Tackar Gud för att jag inte är blind eller döv iallafall. Och om jag var det skulle jag inte vilja ha Assiya som hjälpledare haha..Såg ingenting och hon skulle hjälpa mig att gå så att jag inte nuddade golvet men istället går hon typ iväg och jag står där och hon bara: Men vafan kom då jävla idiot. Haha jaja.. All my love to you loco!

Förresten, vem är det som ringer hela fucking tiden med dolt nummer? På engelska lektionen idag ringde någon Assiya typ 23 gånger? Börjar bli ganska så tröttsamt nu..


Life of..

Hela dagen har varit nice. Vet inte riktigt varför, den har bara varit det. Kom hem vid 16 tiden och tittade nyss på Life of Ryan. Ska plugga lite nu men det kan ju bara bli bättre! Tänkte dra mig ner till ica om ett tag och bunkra upp mig på massa candy eftersom att det är prisonbreak ikväll!


Söndag, igen

Okej, veckorna går fort men helgerna går galet fort..Imorgon är det måndag igen och en ny helvetesvecka börjar men what to do. Dagen har iallafall rullat på som vanligt. Åkte till Solin och på väg till stationen höll jag på att halka 219898457 gånger eftersom att det är is typ överallt. Inte_kul. Missade tåget precis så fick sitta och vänta i en kvart. Mötte henne sen iallafall.. Gick runt och snackade om lite grejer (+ höll på att halka ytterligare 20000 gånger). Träffade på massa folk också, först Hasan och sen Karre. Karre är så fucking seg, känner knappt honom men efter de gångerna som jag har träffat honom har jag nästan börjat tro att Solin inte är segast i världen trots allt.

Jag ser honom och ropar ''Karreeeeee!'' han tittar och säger ''Heej Natta, hej Solin'' sen kommer han fram och då säger han ''Aha var det Natta, hej hur mår du?'' Finner inga ord för hur sega vissa människor är..


Har förresten hittat en ny favoritklubba, SJUKT god. Vi köpte typ 10st..


Joe Labero

Glömde ju säga att vi skulle iväg och titta på Joe Labero (några av hans trick) idag...Först åt vi middag och jag blev så jävla mätt ville typ lägga mig ner och dö. Sen började showen iallafall. Det var så jävla grymt, snacka om att bli lurad. Fattade typ inte ett skit även fast att jag har kollat på Trollkarlens hemligheter varje vecka. Det är så sjukt det där, hur dom kan göra saker så snabbt att ögat verkligen inte hinner med. Aja han var häftig faktist..

När det var slut gick vi och satte oss i baren, jag och min gravida syster drack alkoholfri San Francisco och tittade på alla som shejkade ass på dansgolvet och var en aning packade.. Kom iallafall hem för inte så länge sen alls, funtar på att gå och lägga mig är sjuuukt trött.

Blev förresten inga bilder eftersom man inte får fota där inne.


Music

Joe ft. Papoose - Baby Where You At
Jag älskar den låten men har dock börjat tröttna lite nu eftersom att jag har haft den på
repeat varje dag nu i ganska många veckor. Men iallafall.


Ya Boy ft. Dr. Hollywood - We Run La
Åååh så jävla skön låt, man blir så jävla taggad utav den!


Akon - Troublemaker
Den här är för jävla skön helt seriöst.. Den fastnade på hjärnan direkt och jag
blir så jävla glad varje gång jag hör den. Älskar refrängen!!



Asia Cruise - Selfish remix
Finns en annan remix som också är ganska nice..Men den här är bäst ändå.
Mycket bättre än originalet! Lyssna och njuut.



Akon - Be With You
Ännu en Akon låt, men har verkligen fastnat för hans nyare låtar. Den satte sig i
huvudet på en gång och jag brukar lyssna på den när jag tar det lugnt

Tidig morgon

Imorse väckte min mamma mig vid halv tio tiden med frukost på sängen. Efter det gick jag upp och duschade. Min syrra och hennes kille hämtade upp mig vid tolv och så åkte vi till våran storebror och kollade på lilla Elina. Så liten och söt, men tjock som fan haha. Vi fikade och tog sen en promenad runt kvarteret. Jag har typ inte varit ute och gått på evigheter så är helt död nu. Fotade lite när hon låg i vagnen, blev inte så bra bilder fick ta med mobilen.


Why do I care?

Jag minns den gången du sårade mig som mest, du kanske har glömt det men jag påminns varje gång jag ser på dig. Även om jag just den studen sa att jag inte brydde mig, att jag kommit över dig och aldrig skulle gå tillbaka till dig om du så stod på dina knän och bad mig, så förlät jag dig ändå. Och den enda anledning till det är att jag trodde att jag behövde dig mer än nånting annat. Men hur kan man ha så fel?
Det enda jag behövde var att få komma bort från dig. Du förstod inte ens att du sårade mig. Nu har jag gått vidare, grattis du fick som du ville, men ändå så tycker du att jag gör fel. Alla säger att det är rätt åt dig, att du är avundsjuk osv. Jag antar att det dom säger är sant..Det här är inte ens i närheten utav vad du gjorde, så varför bryr jag mig? Varför tycker jag synd om dig varje gång jag ser dig? Varför får jag dåligt samvete när det är du som borde ha det? Kanske är det bara så för att jag vet hur ont det gör. Men du vill inte ha mig, men jag får inte heller vara någon annans...Men nu är det inte dina regler som gäller längre. Nu är det mina.


Blue

Åkte bil med min mamma i två och en halv timma igår och snackade om allt mellan himmel och jord, vi kom inte hem förns 00.20. Men jag älskar verkligen att åka bil så det var lugnt.. Men meningen var att vi skulle hämta Janne och min farbror som var på Sverige-Ryssland matchen. Men när vi kom dit var det kaos, bilar överallt och värsta köerna. Så vi satt där och hade det mysigt..

Jobbig men soft dag idag, hade tre prov, men failade på ett tror jag. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat jag är skit hungrig. Har bara ätit klubbor idag som gjorde hela min käft blå..Men love them!


10 minuter

Har tio minuter på mig att kasta in ett inlägg här i bloggen.. Min morfar fyller år och jag har lovat mamma att följa med dit, problemet är att jag lovade vara klar 15 över. Och jag är typ inte ens i närheten utav 'klar'

Dagen lite snabbt då.. Torsdagar är (som ni trogna läsare redan vet) den skönaste dagen. På lunchen drog vi till handen, Ebru köpte skor och jag tog hål i örat. Hade redan 10 hål sen innan, men det här är liksom i pluppen i örat (bild nedan). Har velat tagit där hur länge som helst och alla frisörer som tar hål i öronen säger att dom inte tar där och att man måste gå till en piercingstudio..Men idag hittade Assiya ett ställe åt mig, billiga var dom också, bara 75kr (alla andra tar typ 150). 

Efter skolan gick vi hem till mig och pluggade, vet inte om det blev så mycket plugg, vi bakade och snackade mest men ah, haha. Sen gjorde jag i ordning kyckligsallad till mig och mamma som vi precis har ätit upp. Gott som fan!


Dagens



1. Jag insåg för ca två veckor sedan att jag börjat bita på mina naglar, och nu idag, såg jag att dom är HELT förstörda. Mina långa, fina naglar är nu mera fucktup. Fitta.

2. Mickans firre håller på att dö. Tror jag. Den typ simmar runt och ser ut som om den ska sprängas i tusen bitar vilken sekund som helst. Hatar den om den tänker dö nu liksom. Och om den inte håller på att dö tror jag att den fejkar någon slags krampattack, och då hatar jag den också.

3. Om 1 timme, 25 minuter och 12 sekunder kommer min hjärna att explodera. Ungefär så har det känts från klockan 8 imorse..

Plugg the whole day

Många säger åt mig att uppdatera oftare men jag har verkligen inte tid! Sorry sötnosar.

Imorse försov jag mig som -mer än vad jag borde- nu för tiden, men antar att det var pågrund av att jag dygnade natten innan. Sov inte ett skit..Låg i sängen och funderade över livet sådär in på morgonen, helt normalt liksom. Nej, men har ju värsta sömnproblemen men vägrar ta sömntabletter så finns inte så mycket annat att göra.

Stressat hur som helst i väg till skolan imorse, men det var lugnt. Dagen flöt på som dom alltid gör nu för tiden. Grejen är att vi har så mycket prov/förhör -whatever you'd like to call it, den här och nästa vecka. Finns ingen tid för något annat! Nästan iallafall. Idag kom jag hem, pluggade spanska och läste lite fysik. Åkte till stallet och kom hem vid halv 8 och duschade, efter det har jag gjort matte. Sorgligt..


Prison break

Jag orkar inte.. Nu är Michael skit sjuk och inte fan blir det bättre utav att veta att han kommer dö så småningom. Ska sluta titta på den här skiten när han har dött, seriöst. Jag blir fan dum av allting.. Sitter iallafall och tuggar i mig kinapuffar och rabarberstångar, tjockis. Nu börjar det igen..



Elina

Glömde ju berätta att jag har blivit faster igen för typ 9 gången! I fredags. Elina heter hon, har inte varit och hälsat på än eftersom dom kom hem idag, men mamma som jobbar på Huddinge har varit där...JAG VILL också.

Familjen blir större och större..I sommar får min syster barn också. Galet haha..



Jobbig vecka

Shit vad jag har mycket att göra den här veckan kom jag just på.. Det är fan hemskt. Ikväll är det prisonbreak och jag måste ha städat innan dess. Och förutom städningen ska jag plugga sönder mig. Orkar fan inte.

På ca 4 timmar ska jag..
Läsa i historieboken
♣ Plugga No som jag inte fattar ett skit av
♣ Försöka hinna med några tal i matteboken
♣ Dammsuga, damma, plocka upp tvätten osv..
♣ Gå till ica och säga hej till Assiya en snabbis
♣ Duscha 

Nice

Gårkvällen blev ganska lyckad ändå tillslut. Jag och Ebru gick och hämtade några kompisar vid stationen sen gick vi hem till mig. Var ganska dött sådär haha. Sen kom Assiya och Amina och var galna som dom är.. Så störda människor så jag vet inte vad. Love you girls.

Mikaela gick och köpte godis och grejer så snäll som hon är. Satt i soffan och snackade och myste bara. Sen följde jag och Ebru med Orhan och Hasan en bit på vägen, gick tillbaka hem och får ett sms 5min senare att dom kommer tillbaka igen. Assiya och Amina drog hem till sig kort där efter. Vi andra åt mer godis och chillade bara. Skrattade som fan för dom är så jävla sjuka.. Följde sen med Ebru hem och höll på att frysa ihjäl.


RSS 2.0