Bortspolad

Idag åkte jag och Mikaela med mamma och köpte fiskar till nya akvariet. Och den som vi redan hade innan började bita på dom nya små stackarna så nu har vi precis spolat honom. Mamma tyckte han var en terrorist så vi hade inget val..

Nu ska jag byta om och möta några vid stationen så vi får höras senare, eller imorgon.

Cry no more

Den här låten är så fin och den träffar mig rakt i hjärtat verkligen.. Som om någon läst mina tankar och känt mina känslor och sedan gjort det till en text.




Never thought it'd catch me
Never thought it'd cost me
Never thought it'd hurt me
Never thought I'd fall in love
But I did

I feel like somebody dropped a ton of bricks on my stomach
Now I can't eat
I can't sleep
And it hurts me so deep

I heard people talk about it
And laughed like it'll never happened to me
Now look at me
It caught me
See how quick karma comes around

It's friday!

Veckan har gått fort och nu är det fredag igen. Så fort tiden går så det är fan s-j-u-k-t... Skolan idag var lugn som den alltid är på fredagar. Kollade film och gjorde lite soppa. Våran blev dock ganka misslyckad men ah, man kan inte vara bäst på allt liksom haha ;). Innan vi gick ifrån skolan snodde Solin med sig en PÅSE med muffins som var kvar sen öppet hus, så det är väl typ vad jag har ätit hela dagen. Vi drog till jordbro och var där någon timma, drog sen vidare till handen för att fixa lite grejer och där var det kaos. En kille hade baxa massa och var helt crazy, tre väktare låg på honom och han skrek ''horunge'', ''fittor ni har brutit min arm'', ''släpp mig din jävla fitta'' osv. Värst utav allt var att han såg helt störd ut. Blev rädd av att bara titta på honom.. 
                         


Solin och Ebru för typ ett år sen haha


Nu ska jag alldeles strax käka lite middag med familjen och efter det får jag se hur det blir. Ska troligen ut med Ebru. Vi hörs babes!


Om jag kunde drömma

Mamma köpte twilight böckerna till Mikaela för ett tag sen och hon läste ut alla skit snabbt och nu håller hon på att läser om dom. Fick ett ryck jag också då jag älskar filmen, så jag lånade den första boken utav henne och ska börja läsa den nu ikväll. Om jag kunde drömma heter den förresten.

My sweetheart I love you

Puss

Torsdagar måste vara den skönaste dagen som finns, om man bortser ifrån helgen då alltså. Dels för att vi har så få och så lugna lektioner i skolan och dels för att det är fredag imorgon. Så nice. Höll dock på att försova mig idag igen, har blivit så skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt! Men men..Det går väl över antar jag. Hoppas jag.

Som det ser ut just nu blir det en lugn helg. Imorgon efter skolan ska jag vara med mina älsklingar Ebru och Solin. På lördag är jag och Mikaela ensamna hemma så då ska det antagligen komma några hit. Men som jag sagt förut och som ni kanske märkt så brukar det inte bli som planerat, haha.

Pussar till alla söta (och ni andra som inte är söta också såklart)


Sleep tight

Hm lugn dag tyckte jag. Anledningen var dock att jag helt hade glömt bort min matteläxa och min spanska läxa. Skit bra liksom.

Har suttit med mickan halva kvällen och tittat på charlie the unicorn-klipp, stört som fan iallafall haha. Exakt våran humor. Förresten så hittade jag ingen bh för dom var slut. Köpte ett nytt läppglans istället som jag är helt in love with. Imorgon är det en nice dag så vi hörs då, för nu ska jag sova! Godnatt, sleep tight gott folk.


On fire


Stressat i onödan..

Mamma hämtade mig efter skolan och så åkte vi och fixade nytt pass till mig för det hade precis gått ut. Skyndade som fan, skyndade hem. Skulle precis stoppa i mig något att käka när Mickan ringer och säger att det inte är någon ridning idag. Kändes då lite onödigt men vad ska man göra. Ska iallafall ringa henne nu och åka en snabbis till haningec för att köpa en ny axelbandslös bh, och efter det ska vi hem och bada. See you later


I'm not dead

Lovade ju att jag skulle skriva igår men hade ingen tid. Har alltså inte dött eller något sånt. Nu är min datorn tillbaka så nu antar jag att det blir som vanligt! Det enda som är synd är att jag antagligen måste tömma hela datorn (IGEN).  Well well, det är ett senare problem..

Lugn dag idag, åkte till handen och skulle fixa Ebrus mobil, vilket det inte blev något av med eftersom att det var stängt. Gick in på donken ett tag och satt där, sen åkte vi och mötte några. Var med dom ett tag och sen drog vi hem..Resten utav kvällen har bestått utav plugg. Kul.


Irriterande

Igår var det fest hos mina kusiner. Käkade middag där och sen lirade jag cs med Andreas kompisar. Pinsamt bra är jag faktist.. Sen började det komma sjukt mycket folk, men det var nice. Var hemma sen runt ett tiden och väntade på min mamma som var på fest hon också. När klockan sen blev tre och dom fortfarande inte var hemma gick jag och la mig. Ringde precis Janne och bad dom köpa hem mat till mig ifrån grillen..Bra frukost, dont you think?

Något som verkligen irriterar mig är att min blogg ser  FUCKED UP ut på vissa datorer. Igår var nästan värst, jag satte mig vid min kusins dator och där hade min blogg till och med andra färger. Rubriken var lila?! Var beror det på?

Allt annat än såhär är fel;

Chris Brown

Gårkvällen går inte att beskriva! Allt var helt underbart, han är så underbar.. När konserten började kom han ner hängandes upp och ner ifrån taket. Men ingenting slår när han sjöng Take you down, allt blev mörkt och sen visades en video på chris på den stora skärmen där han till sist sa ''turn around, turn around'' och så kom han upp på plattformen på andra sidan. Så underbara rörelser och när han sen tar av sig tröjan ville jag bokstavligt talat dö. Finner inga ord för honom..När jag själv knappt kunde andas kan jag omöjligt förstå hur Rebecca kände sig, hon både dör och dödar för honom.

Har inte så mycket mer att säga förutom att jag inte har någon röst kvar och att jag inte hör mer än skakande ljud i huvudet..


Bikini

Eftersom att vi hade öppethus igår så är vi lediga idag...Kan behövas ja. Som sagt sitter jag knappt vid datorn nu för tiden..Men ska be min syrras kille att fixa den idag.

Vaknade för ett tag sen och sitter här och käkar frukost medans jag beställer lite nya grejer till sommaren. Bland annat en ny bikini. Hehe love it.. Älskar sommaren, klart bästa årstiden! Så skönt..Juste, om mindre än en månad drar jag till Gran Canaria! Mamma kom in till mitt rum för någon dag sen och berättade att hon bokat biljetter och att vi drar direkt när sportlovet börjar. Inte så länge, tio dagar bara. Men vi drar ju dit för solen och för att shoppa lite, hur nice som helst liksom!

Chris Brown ikväll också!


Back on track

Det förvånar mig verkligen att ni fortsätter läsa min blogg även fast att jag inte uppdaterat på evigheter.. Men det är bra gott folk. Anledningen till att jag inte uppdaterat är att datorn har gått sönder (alltid min dator som går sönder, ingen annans). Ska inte säga att jag inte haft tillgång till dator alls, för det har jag, finns flera stycken andra här i huset men jag har inte haft någon lust. Dels för att jag inte har några bilder på dom andra datorerna och dels för att jag har varit sjuk. Förra veckan var det feber och när jag äntligen trodde jag blivit frisk så blev jag skit förkyld. Så har varit hemma och sovit för det mesta. Men mycket har hänt fast att jag varit sjuk..(For ya information har mer än halva min klass varit sjuka, iförrgår och igår var dom bara 8st) Nu har jag inte mer tid, ville bara höra av mig så att ni vet att jag lever haha, ska jag fixa något att äta för att sen möta upp mamma för lite shopping och efter det ska jag till skolan då vi har öppethus ifrån 18.00-21.00.

Har lite saker att berätta för er senare...sneakpeek;




Crack a bottle

Jag borde nog sluta ta och berätta om mina såkallade helgplaner.. För det blir aldrig som jag säger. Och när jag tänker efter hade jag planer för hela helgen redan i onsdags..

Gick iallafall med Assiya och Rebecca till Ebru förut idag. Skulle hjälpa henne med hennes löshår eftersom hon är så efterbliven och inte kan själv. Sen kom resten, Fatos, Solin, Nathalie, Imran och Tuba. Vi käkade chips och rökte vattenpipa(och jag sydde ebrus jävla hår samtidigt). Det såg ut som ett helvete i köket bara, annars var det nice. Kadde kom sen också med Ekrem, Mohamed och alla. Snackade en massa och fick reda på lite saker som inte är sant osv. Runt sju drog jag, Assiya och Rebecca hem och käka. Gick tillbaka till Rebecca och chillade där ett tag. Har inte vart hemma hos henne på evigheter typ. Sen gick vi till Tempo för att möta Kadde men sen var han med deras mamma där så vi gick hem till dom och sa till Ebru att hennes mamma sa att vi fick komma in. Så hon släppte in oss igen haha, så jävla synd.  

Fatos är så sjuk, Assiya också. Fick ont i magen, skrattade som fan åt dom, verkligen alltså. Kom iallafall hem för inte så länge sen, äter godis och laddar ner lite filmer som jag hade tänkt att titta lite på om jag inte somnar..




Bjuden på middag

Tydligen så hade mamma och resten planer för idag, tydligen jag också. Enligt mamma visste jag redan om det, fast att jag i själva verket inte minns ett skit om det men men.. Skolan var lugn. Eva var inte där så vi smet in i köket och tog lite choklad ifrån skafferiet. Sen kommer Jessica och skäller ut oss, ''Vad håller ni på med?'' Sen Ebru leker duktig såklart, förflyttar sig ifrån skafferiet på en sekund ''Ja, vad håller ni på med?'' (det var egentligen hon som sa kom vi går in och tar det är ingen där) Sjuk den där.. Drog iallafall till stan sen och köpte löshår till Ebru, och ja, högklackade skor en hel dag är något som jag verkligen rekommenderar. Hängde på Assiya och Ebru lite då och då, kändes som om jag var packad och dom skulle leda mig hem eller något..

Hann precis hem och byta för sen åkte vi till mina kusiner. Åt sjukt god mat och efterrätt. Planerade även lite resor och grejer. Kanske blir det Thailand med dom i April, men det är osäkert som fan. Men USA är något som typ är halvt bestämt. Taggad som fan. Förresten så har dom skaffat fiskar, alltså sånt här fint akvarium med fina fiskar. Jag blev avundsjuk, satt fast klistrad och kollade på dom (ja, jag mår bra). Så imorgon ska jag och mamma åka och kolla om vi hittar något nice, hell yeah liksom!

Fredag imorgon

Om ett litet tag, ca 20minuter, ska jag ta tag i pluggandet för som det ser ut nu så ska jag till skolan imorgon (happy). Inte lika happy över att jag har matte, SO och spanska att göra. Har ju försig en bra bortförklaring men ändå, saker som lär komma till provet är lika bra att ta itu med nu, känns det som.

Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än vad jag skrev i tidigare inlägg..Kollat på Life of Ryan och gråtit över att min framtida pojkvän bor så långt ifrån mig. Har även tänkt på hur våra barn kommer att se ut, och kommit fram till att dom kommer bli skit fina. Och eftersom att både Ryan och jag har vissa talanger kommer ungarna bli proffs i allt möjligt. Haha.. Yeye keep dreaming.

Fredag imorgon då! Inte för att veckan varit särskilt ansträngande eftersom jag bara varit i skolan 2 dagar men ändå. Har inga helgplaner (än så länge) och det känns för första gången så jävla skönt. Så ja, we'll see hur det blir.


Ta hand om mig själv-dag

Har inte så mycket att dela med mig av eftersom att jag för det mesta tillbringar dagarna på soffan och försöker återhämta mig ifrån febern (som btw är på väldigt goda vägar). Tog en lång, varm dusch när jag vaknade och smörjde in mig med bodylotion. Har målat naglarna och ätit en god frukost/lunch. Med det vill jag säga att läget är lugnt. Fast ska faktist ta och städa lite här hemma och plocka in disken, så slipper mamma göra det när hon kommer hem. Snällt av mig tycker jag.

Just nu sitter jag i soffan och äter godis och läser lite gossip. Förutom det så sitter jag och funderar på att beställa tandblekning..Inte för att mina tänder inte är vita utan för att dom går att få vitare.


I'm a slave for you

I know I may come off quiet, I may come off shy But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy What's practical is logical, what the hell who cares?
All I know is I'm so happy when you're dancing there

I'm a slave for you, I cannot hold it, I cannot control it
I'm a slave for you, I won't deny it, I'm not trying to hide it


My bitches

Har varit hemma en dag, EN DAG och saknar redan mina älsklingar. Jag försöker övertala min mamma om att jag ska få gå till skolan imorgon..Febern har ju gått ner till 37,5 så ja, finns lite förhoppningar om att komma iväg imorgon faktist. Saknar tjejerna, och Thomas...
Får å-n-g-e-s-t utav att vara ensam hemma och inte kunna göra nånting. Det är hemskt. Men vill att ni ska veta att ni betyder allt för mig. Ni är dom sjukaste personerna jag känner, seriöst alltså. Ni får mig alltid att skratta och det bästa utav allt är att jag mår så jävla bra tillsammans med er. Ni är bäst!


Sjuk

Igår efter att jag stängt av datorn tvingade mamma mig att ta tempen, hade 39,6 grader feber så det kan ju förklara huvudvärken och illamåendet. Trodde att det var för att jag inte sovit nånting natten innan så jag gick och la mig vid halv 12 och vaknade imorse och frös bokstavligt talat ihjäl.. Sov vidare och vid 10 gick jag upp och tog tempen igen, nu har febern lagt sig lite, 38,9 stod den på då. Ska försöka ta en ipren sen också, har som jag sagt förut grymt svårt för att svälja tabletter.

Tänkte dra mig ifrån datorn och lägga mig i soffan och läsa lite tidnigar. Vill att mamma ska komma hem så att hon kan köpa godis...


Tidsfördriv

Nu har min trötthet försvunnit så nu måste jag vänta på att den ska komma tillbaka..Men huvudet gör så jävla ont. Har bara lust att lägga mig ner, men det går inte, verkligen alltså! Får inte sitta vid datorn längre för mamma, hon tror att jag kommer få fyrkantiga ögon och sedan avlida. Vilket jag också börjar tro. Iallafall det där med avlida..,

Vilken svordom använder du mest?
Alltför många
Äger du en iPod? Ja
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Från början 06.40 men slutar med 07.10
Hur många resväskor äger du? Två, en hel och en trasig
Använder du flip-flops? Ibland, får äcklig känsla av att titta på fötterna när jag har dom
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica maxi
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med..Eller ta..Eller jag vet inte
Vilken var den senaste filmen du såg? Twilight (haha uttjatat)
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Inte barn!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa antagligen
Har någon någonsin kallat dig lat? Yes, mami
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, men skulle behövas
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Ingen, använder den inte
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Kan inte välja en.....
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja
När var senast någon stötte på dig? Lillkillarna i skolan haha
Vad åt du till middag senast? Kycklingsallad
Använder du huvtröjor? Bästa
Kan du vissla? Ja?
Vem var den senaste som ringde dig? Min storebror
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Extreme..Tilt..
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja haha varför inte
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
Tittade du på tecknat när du var liten? Gör det fortfarande,?
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte så stort
Hur många syskon har du? 9 st
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, dom är bäst haha
Vilken film kan du alla replikerna till? Ganska många..
Äger du några band t-shirts? Inte band, tror jag?
När flög du senast? Somras
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6
Läser du för skojs skull? Nej vem fan gör det?
Pratar du några andra språk? Engelska och spanska yeeey
Diskar du din egen disk? Men hallå, diskmaskin..?
Har du gråtit offentligt? Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
Båda, men laptopen är en katastof
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej inte direkt
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ah, båda två faktist
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?  Ja, fast ingen självklarhet
Kan du kasta macka? Ja haha
Har du någonsin varit på Jamaica?
Vad har du med dig in på bion? Pojken såklart :)
Vem var din favoritlärare och varför?  - 
Har du dejtat någon av en annan religion? Dejtat och dejtat haha
Vad har du för väder? Kallt och hemskt
Har du en blogg? Nää, vadårå?
Gillar du att flyga? Nja, lite halvt.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Rolig
När sov du senast på golvet? Nyår med Mickan
Gillar du din boende-situation? Ja, lätt haha
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Sover ju inte men fungerar iallafall..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Oftast ja
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja haha
Vilken är din favoritfrukt? Äpple
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ibland haha
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 10 :)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Beror på när
Tror du på liv på andra planeter? Både och
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Idag har det varit alltför många
Tror du att Gud är man eller kvinna? Man?
Vad var det senaste du åt? Kycklingsallad
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Båda lika mycket
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag vet inte..
Gillar du senap? Nejnejnej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Never give up
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja lätt!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte, ingen?
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? Sådär ibland
Skulle du säga att du är trendig? Nej det tror jag inte..beror väl på
Äger du en digitalkamera? Ah, två stycken men båda suger
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen tror jag haha?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Som fan
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Pojken som kallades Det, sorglig som fan..
Tycker du att du är attraktiv? Ja, det gör väl alla, hahaha?
Vad är du allergisk mot? Vet inte riktigt, men nånting är det
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning, har inte frågat faktist?


A horrible story

Att våran släkt är allmänt störd har jag vetat om bra länge.. Men när jag kollade runt på facebook och möts av det här, börjar jag verkligen undra hur det ligger till egentligen..?


Som sagt, to be continued..

What's up?

Skulle kunna lägga mig ner och dö nu eller något... Har inte sovit en blund på hela natten. Klockan blev 12, 02, 05, 06 och sen 07 då det var dax för mig att gå upp. Jag tycker synd om mig, och det borde ni också göra. Det känns som om att mitt huvud väger 20 kilo och samtidigt som det håller på att ramla av utav övervikt blir det pressat mellan två järnstolpar. Inte okej. Senare ska jag och Assiya gå och käka mat på Oden. Kycklingsallad here I come! Har massa plugg med mig hem som är tills imorgon, ska bara lägga mig på golvet och skratta av lycka innan jag kan börja.

Vill ha sommar men framförallt värme, är trött på vintern -och den har knappt börjat..

Hela veckan kvar..

Klockan var lite över elva igår när jag hade tänkt gå och lägga mig, men sen så var jag tvungen att prata lite med Thomas om massa saker, så klockan sprang iväg (like always). När jag tillslut gick och la mig var klockan halv två = ångest. Inte blev det bättre när jag sen vaknar imorse och inser att jag har försovit mig = mer ångest. Kom iallafall iväg sen och har varit så jävla slut hela dagen. Somnade tillochmed när jag tittade på Life Of Ryan, så synd... 

Senare ikväll är det prisonbreak, om jag orkar hålla mig vaken vill säga. Ska äta paj också eftersom att mamma var så snäll och gjorde en när jag sa att jag var så jävla sugen..

Juste! Glömde säga att har tittat på Twilight igen. Och seriöst, the notebook, titanic och alla dom där kan slänga sig i väggen för här kommer världens största mästerverk i filmväg! Förstår alla som säger att dom kollar på den om och om igen. Jag har sett hela tre gånger nu..Lika bra varje gång. Och Edward, PLEASE bite me(!!) My God..


Over and done

Har alltid fått höra att du bara förstör mitt liv men har alltid svarat att: nej du är hela mitt liv.. Men har äntligen kommit vidare. Nu har jag insett att man inte kan ändra på en annan människa, vilket innebär att om du inte tänker ändra på dig själv så kommer du förbli samma person som du alltid varit, tyvär.. Tröttnat på hur du får mig att hoppas och tro, för att sedan sänka mig totalt. Förut ville jag spola tillbaka tiden, men det är nu jag inser att det inte hade spelat någon roll iallafall...Det är inte du som har lurat mig, jag har bara lurat mig själv.


Söndag

Har knappt varit hemma nånting idag (låter som om jag aldrig är hemma men...så är det inte riktigt). Hampus fyller 7år idag så vi har firat honom och sen så fyller min storebror också år, eller han fyllde år igår egentligen men vi firade honom idag. Först kalas här och sen kalas där.

Pratade en massa old times med min storebror och han berätta att han hade lånat puttes leg när han skulle in på krogen och blev tagen. Medans min syster, som är 4 år yngre än honom, redan satt där inne. HAHA, så synd och så misslyckat. Vi var där ett bra tag och efter det åkte jag och mamma och handlade. Sen åkte vi och hyrde lite filmer samt köpte godis och popcorn. Har precis käkat middag och kom då på att jag saknar Gossip Girl.. Brukade vara min söndagssysselsättning på kvällarna men men. Nu ska mjukiskläderna på och sen är jag bänkad i sängen rest of the night..


Inte så händelserik helg..typ

Har inte haft så mycket att berätta om därför att jag nästan inte gjort ett skit. Nästan iallafall.. Igår så drog jag och Assiya till stan ett tag och handlade lite små saker. Lite senare kom Rebecca och Mickaela och inte långt efter det åkte vi hem. Käkade middag med familjen och såg på TV resten utav kvällen..Great liksom!

Idag var inte heller så händelserik, inte från början iallafall. Käkade frukost runt elva tiden och låg och tittade på DisneyChannel till typ fyra, för då kom min syster och hennes kille som jag inte träffat på hundra år. Blev glad och ledsen på samma gång, för hennes kille är så jävla störd. Är lite öm i armarna nu om man säger så, heh. Sen runt sex tiden så mötte jag Mickan vid stationen, så åkte vi in och käka. Sen gick vi runt lite och träffade massa konstiga människor haha. Aja, sen gick vi och fixade biljetter till Twilight (bättre sent än aldrig, eller hur var det?). Gick och köpte godis och sen började bion 21.30. Alltså, OH-MY-FUCKING-GOD-(!) vad bra den var! Både jag och Mikaela är kära nu, både i honom och i filmen själv. Seriöst nu alltså... Jag orkar inte. Vi orkar inte. Vet inte vart vi ska ta vägen, haha så jävla synd. Vi känner oss helt konstiga och vill typ dö. Inte okej. Filmen var alldeles för bra, ville att den aldrig skulle ta slut, 2 timmar var not enough liksom! Inte okej. Men, what to do förutom att gå och se den nästa helg också..? Ja, jag är seriös.


Nick Jonas

Det typ pirrar i min mage när jag tittar på honom, han är sådär söt så att jag bara vill äta upp honom. Han tar (nästan) Ryan's plats i mitt hjärta. Jag har suttit och youtubat honom nu i säkert 2 timmar. OK, jag har ju sett honom förut men nu är det nästan så att det gör ont i mig av att veta att han bort i ett annat land..En låt från när han var 12 är ju bara för gullig..Förresten så är hela han sådär sjukt gullig. I sånna här lägen skulle jag inte tacka nej till att heta typ Selena Gomez..


Gullungen när han var 12..


   


Gossip Girl











Du är mest lik Chuck!


Du är en slug och driftig person. Det finns två saker som ditt liv kretsar runt; pengar och fester. Du är inte en av de mest sympatiska människorna i världen, men vad gör det? Du får ändå alltid som du vill. Du spenderar hellre en dag vid poolen än att hjälpa andra människor.
Gör testet här



Huuh, sanningen svider lite ibland, eller...?


Då var det roliga slut..

Skolan började idag då..Förstår inte riktigt varför på en torsdag men ah. Tänkte först inte gå eftersom att jag mådde så jävla dåligt igår. Jag trodde helt seriöst att jag skulle frysa till döds på ridningen och sen när jag kom hem hade jag sån huvudvärk så jag duschade i nästan en och en halv timma och sedan gick och la mig vid 9. Var försig inte en så dålig idé att gå och lägga sig så tidigt med tanke på att jag faktist orkade upp imorse utan några (stora) problem...
 
Anyway imorgon är det fredag! Happy! Ska till stan ett tag först och sen gå på bio. Bio på lördag också vadå jag-har-inget-liv typ? Jaja.. Sitter och lyssnar på Mikaela när hon sjunger singstar. Eller Sing It som det heter till wii, men same shit different names liksom. För er som är intresserade är hon villig att hyras ut till något födelsedagskalas/fest/annan tillställning. Ni kan nå hennes assistent på: 0707768613 (endast under kvällstid, d.v.s mellan 16-21) för att boka henne. Boka helst ca två veckor innan!

Last day

Vaknade klockan halv åtta (förstår ni, HALV ÅTTA) och mådde illa som fan. Kunde inte somna om.. Räcker det inte nu? Jag är förkyld som jag-vet-inte-vad och hade feber igår. Har inte ätit nånting heller eftersom att jag är så jävla rädd för att spy. Ingen är hemma heller så helst inte nu va. Skulle egentligen åkt med Assiya till farsta och fixa en grej, får se hur det blir med den saken. Det är inte förns vid ett tiden så maybe, men den som lever får veta. Ska rida ikväll också, måste det känner jag.

Sista dagen på lovet då, och jag är sjuk as fuck. Snälla kan det inte bli lite sämre iallafall? (Mycket posetiva tankar, tycker ni inte?). Ja, life isn't always sweet..


Vilket flyt

Hehe dagen går inte att beskrivas bättre än underbar..och rikare..Typ. Vaknade imorse och var en tusing rikare, hade planerat att köpa en jacka för dom pengarna men den fick jag av mamma istället. Sen hade jag tänkt köpa två munkjackor som hade kostat 550:- men dom fick jag också. Sen (med sånt jävla flyt jag har) så hittade jag en kofta som skulle ha kostat 399:- men så var det rea på 50% så då kostade den 199:- istället, men sen när jag kom till kassan var det ytterligare nånting så den kostade bara 99kr, förstå vad nice. Koftan och ett halsband var det ända som var på rea men det är alltid något. Orkar inte ta upp allt jag inhandlat idag men jag hittade allt jag skulle ha förutom ett par nya vita overknees, affärerna måste vägra sälja dom eller något sånt. När inte ens Gina Tricot (som alltid haft) har kvar dom börjar man ju undra...Kom iallafall hem med lika mycket pengar som jag hade när vi åkte dit, you stupid ass bitch hehe!

Nu ska käka tacos, gillar inte ens tacos men när jag gör det på mitt sätt så duger det väl..

Bäst / Sämst

Bäst just nu:

Akon.
Hans senaste album är ju fan underbart! Jag älskar dom låtarna, nästan allihopa faktist. Många av dom är hyffsat lugna men funkar samtidigt på fest. Allt på samma gång liksom! Dom har spelats nästan överallt och hos nästan alla jag varit hos den senaste månaden, så kommer redan upp en massa minnen när jag hör dom.

Handsfree. Nu för tiden när jag pratar i telefon har jag börjat använda handsfree. Dels för att jag inte brukar sitta stilla och prata med någon i telefon utan gör ungefär 50 andra saker samtidigt, och behöver då mina båda händer. Sen dels för att när jag pratar i telefon kan ett samtal vara mellan 4sekunder och 4timmar, och när vi börjar komma in på timmar brukar mobilen bli alldeles fuktig och äcklig av att jag haft den mot örat så länge, och med handsfreen slipper jag alltså det. Sen ett plus i kanten är ju att man slipper en massa onödiga strålningar...

Jullov. Hallåå, för mig är det värsta befrielsen att inte behöva gå till skolan. Har dock lite ångest över att det roliga börja dra mot sitt slut och att jag har lite att göra dom här sista dagarna. Men gör som jag alltid gör, skjuter upp allt i sista sekund. Då slipper jag iallafall tänka på det nu..Haha.


Sämst just nu:

Prison break. Trodde aldrig att jag skulle nämna PB på en sämst-lista..Men saker och ting börjar gå över styr (riktigt över styr). Det vägrar ta slut, menar då inte serien för gott utan allt som dom påbörjar. Det är nya grejer på gång varenda avsnitt och ja, det börjar bli tröttsamt. Inte blir det bättre utav att alla som laddat ner hela säsongen(min kusin t.ex) säger att Michael kommer dö. För hallå (!), vad är Prison break utan Michael Schofield? Inte ett skit..

PA-raggare/pa överhuvudtaget. När ska dessa gratismedlemmar utan bilder ge upp? Jag har varit stört beroende utav playahead en bra tid(utan att ha gjort något speciellt förutom att kolla andra liksom), men nu har jag lust att kasta ut datorn genom fönstret varje gång jag får ett gb. Tillome när jag har ''Nej ni får inte nmr/msn, Ja jag har kille, Nej jag vill inte träffas och JA jag är säker'' som notis så skriver folk ''Hej sötis, kan man få din msn?'', vad är det folk inte förstår? Det värsta av allt är att när jag inte svarar så skickar dom ännu ett gb..

Kalla fötter. Att ha varit ute och nästan tappat känseln i tårna/fötterna och sedan kommer in i värmen är bland det värsta som finns. Den där hemska känslan när det liksom svider, kliar, sticks, whatever det heter, när fötterna börjar tina upp (värst av allt är när man hoppar in i en varm dusch). Det gör så jävla ont och inte fan hjälper det av att ha sockor i skorna osv.

Can't get enough

Det är flera minusgrader ute, det är inte okej. Jag bor ca 5-10 minuter ifrån stationen och jag bokstavligt talat frös ihjäl på vägen hem, det är inte heller okej. Jag kände inte mina tår och kunde knappt röra knapparna på min mobil för det gjorde så ont i fingrarna, och det är fan inte okej nånstans. Blir det kallare så kommer jag inte gå utanför dörren, seriöst då alltså..

Ebru kom iallafall hem till mig när jag hade duschat.. Så sjuk hon är.. Vi sket i stan idag (det var alldeles för kallt!!!!) och drog till Handen en snabbis istället. Kom hem för ett tag sen och Janne hade spelat in Life Of Ryan (thank God) som jag hade missat, så ska titta på det sen. Jag kan inte få nog utav honom! Jag undrar vad min kille skulle säga om han förstod att jag var seriös med att jag skulle lämna honom för Ryan...

    


The day the earth stood still

Haha galna människor jag umgås med måste jag bara säga.. Kom nyss hem från bion och vi såg The day the earth stood still, jag ville inte ens se den men eftersom att Janne gett mig massa biobiljetter så why not liksom..? Jag ville se Twilight eftersom att jag är retard och fortfarande inte sett den (hehe)...Men det får bli nästa helg, eller något.

Imorgon ska jag först åka och handla lite grejer med mamma, om jag hinner vill säga. Sedan ska jag (troligen) till stan med Ebru och fixa lite. Ska även försöka tvinga med mig henne till solariumet...I NEED!


On my way

Igår kom min fabror och mina kusiner och hämtade upp mig, janne och några utav mina bröder och deras kompisar. Så drog vi och käka. Efter det gick vi till hovet och kollade på matchen, Djurgården - HV71. Dom förlorade med 2-1, men vilken jävla stämning! Fick en puck på mig också haha, nej men plexiglaset började precis bli lägre där vi satt och inte nog med det så satt vi på 4e raden. Nog om det..

Nu ska jag iväg med min mamma, skulle ha dragit iväg för länge sen men jag har varit så seg hela morgonen, men nu är jag på gång hehe. Först ska vi fixa en grej hos någon och sen ska vi kolla lite kläder. Ska köpa en ny jacka hade jag tänkt, om jag hittar någon vill säga. Har sett två men vet inte riktigt, hehe typiskt mig. Efter det ska vi kolla på tapter till mitt rum och sen ska jag hem och duscha för att sen dra på bio med några.




Förevigt stolta Djurgården

En stor & varm sol (eller Ryan Sheckler) , tack

Sitter och fryser ihjäl för det är så fucking kallt i mitt rum.. Someone PLEASE kom och värm mig. Anledningen kan ju vara att jag suttit stilla allt för länge (inte för att det lär bli något annat resten utav kvällen heller).. Har sån jävla huvudvärk och det känns inte direkt bättre utav att jag håller på att kväva mig varje gång jag hostar. Ska bli ganska skönt att bara vara inne hela kvällen, men samtidigt får jag ångest över att löka inne en på fredagskväll..
Känns ganska så sjukt faktist.

Funderar på om jag ska gå och sola solarium imorgon, det behövs ju om man säger så...


Victoria's secret

Kollade precis lite på  Victoria's secret fashion show med Mikaela. Så jävla fina dom är så det är inte sant. Seriöst tänk och se ut sådär, what a life! Jaja whatever...nu ska vi dra och käka kvällsmat som vi alltid gör, alla modeller gör ju säkert också så, eller?


2009

Hann precis klart igår innan taxin kom och körde oss till mina kusiner. Där åt vi sjukt god mat, hehe. Sen blev det mycket kaos och allt gick lite halvsnett.. Trodde inte det skulle bli något överhuvudtaget. Men sen stack mina kusiner iväg på fest, på samma gata som vi skulle till. Så vi tog en taxi till Handen och sådär. Gick upp med alla våra saker till Mickans kusiner och sen drog vi vidare. Vid tolvslaget drog vi ut på en fotbollsplan i närheten och kaos där också, haha. Trodde jag seriöst skulle dö... Det flög raketer överallt,  i träden, runt i skogen, in i staketet runt fotbollsplanen - ja överallt verkligen. Vi drog en flaska champagne på tolvslaget och jag och Mikaela systerförlovade oss samtidigt då också.

Efter det gick vi in igen för jag höll på att dö återigen, men denna gång utav kylan. Mina fötter hade ingen känsel, inte mina ben heller för den delen. Men som alltid, life's a bitch. Alla drog in och det blev fullt i den lilla lägenheten men det var nice. Resten utav kvällen/natten sjöng vi singstar och spelade ölspelet. Runt 4 tiden drog vi hem till Mickans kusiner och sov där. Vaknade sjukt sent och fick toast till frukost utav Mikaelas farbor, hehe..

Kom nyss hem därifrån och möttes av en ny telefon... Min gamla är på lagning.



RSS 2.0