Pepparkakor

Min systers kille ringde och väckte mig klockan 10 och redan 11 var jag hemma hos dom. Så kom min storebror och lämnade Anton där. Min plutt har haft vattkoppor så han är alldeles prickig överallt haha.. Han ville så gärna baka pepparkakor så då gjorde vi det. Eller det var väl typ bara jag för han käka degen istället...

Min syster bor nästan precis vid tågspåret, och Anton dör för tåg så vi tog en promenad och det kom ett tåg när vi stod ca 10m ifrån och det gjorde hela hans dag. Tror han pratat oavbrutet om det sen vi kom hem igen.. Kom hem hit för inte så länge sen, ska ta en dusch och sen byta kläder. Vi ska åka och käka nånstans..








Karma..?

Det finns en tjej som ständigt ljuger om allt mellan himmel och jord. Om saker som är livsviktiga och om saker som betyder enormt mycket för vissa. Nu snackar jag inte bara vita lögner här och där utan helt sjuka saker.. Hon hittar på saker som en frisk människa aldrig nånsin skulle kunna hitta på. Förstår inte ens vart ifrån man får idén att ljuga om så viktiga saker. Och för något år sen gillade jag en kille som enkelt sagt bara lekte med mig och jag dög bara när det passade honom. Han gav mig falska förhoppningar och kom med dumma bortförklaringar till allting. Men jag var fortfarande lika kär, vad han än gjorde..Nu till själva grejen, min syster säger att det finns något som heter karma, att när den här killen verkligen blir kär i någon på riktigt så kommer hon skita i honom och det kommer förstöra hela hans värd.


Men jag vet inte riktigt om jag tror på karma..


För den här tjejen jag känner..Hon har vänt livet upp och ner för så många, men för henne verkar livet gå så fruktansvärt bra. Allt verkar gå så bra trots allt hon gjort mot andra och så vidare. Allt hon gör bara flyter på liksom..Men jag vet inte riktigt om jag borde vara förvånad? För det verkar som om alla elaka och fittiga personer kommer längst här i livet trots allt. De som förstör livet för andra lyckas ändå på något sätt klara sig så jävla bra. Varför är det så?


Nya vantar

ÅÅÅÅH fredag idag då ;D Ah idag kommer jag ju inte hinna ett skit, tydligen var det inte okej att lämna in hkn på måndag nästa vecka så hon sa att jag kan maila henne allt jag skrivit och skicka det till henne innan 12.. Jag ba maybe, maybe not, maybe fuck yourself.. Nä så sa jag inte men jag tänkte så.

Efter skolan kom jag hem.. Värmde en pannkaka ifrån igår och pratade med thomas lite. Sen så kom mamma hem och hon hade köpt nya vantar till mig. Var förbi skivaffären och köpte en skiva till min låtsas pappa som fyller år idag! Han kommer hem snart så då ska jag(med min underbara sångröst) sjunga för honom...Haha.

Min brors tjej ringde nu så nu ska jag prata lite med henne, och sen ska jag hoppa in i duschen. Puss


Pancakes!

Förut idag var jag på Ikea med min mamma och min syster. H a t a r  ikea verkligen! Fattar inte hur folk kan älska att gå runt där i timmar :S Ok det är väl nice typ när man ska köpa möbler och grejer till ett helt rum men annars nä..
Hur som helst, kom hem efter det och lagade pannkakor. Dock var jag ensam om att tycka att dom blev perfekta haha. Dom vart goda och jag tycker iallafall att dom blev very fina!

Blev så grymt sugen på chokladbollar så jag gick ner och gjorde mig några för ett tag sen haha.. Fast dom står i kylen för tillfället hehe. Första kvällen utan plugg på LÄNGE, så jävla skönt. Sitter här och dricker toblerone cappuccino som varje kväll.


 

Slask

Hatar verkligen när vädret är såhär.. Blir så jävla blöt (!!) Dagen då..Försov mig imorse men jag hann till skolan iallafall. Hade spanska prov sen matte istället för NO för vår lärare var borta. På matten fick vi ett oförbrett prov, alla fick ig förutom 2 :) Så hela klassen ska ha omprov kl 15.30 på måndag, asså haha STÖRT!  Iallafall sen gick jag och killarna till centrum och käka på grillen. Blev så mätt, seriöst trodde jag skulle dö. Sen iallafall kollade vi på kalle och chokladfabriken haha, fattade ingenting för jag somnade när vi kollade på den igår. Sen satte vi oss vid datorn..Sen drog Assiya hem så jag och Ebru gick till svenskan. Vi var typ 10st där inne så det var skönt, långa lektionen blev kort och vi fick sluta tidigare sen också.

IMORGON är det fredag, ännu en vecka som gått otroligt snabbt. Men jag är inte lättad, snarare stressad.. Fast jag har försig löst mina problem nu, om jag gör klart hkarbetet nu i helgen och lämnar in det nästa fredag istället så hinner jag göra matten också. Utan att behöva dö av stress..


Min mammas dag idag!

Dagen har varit lugn, är fortfarande sjuk men var i skolan iallafall. Min ångestattack ifrån igår har lagt sig och nu har jag börjat plugga på spanska provet som jag ska ha imorgonbitti. Haha alltså fuck vad jag blivit sööööönderbombad av snöbollar. När jag kom hem träffade jag mina kusiner och dom dödade mig också med den här jävla snön! Blev totalt söndermulad och nertryckt. Nä men jag lite hat-älskar snö...Snön hör till julen och jag älskar julen. Påtal om jul så är det ju mindre än en månad kvar. Är så glad !:D Mamma var och låste upp min nya mobil förut idag så nu funkar den som den ska också. Hon fyller år idag också, älskar henne sååå mycket och hoppas hon har haft världens bästa dag.

Nu ska jag fortsätta med min krönika som ska lämnas in imorgon och sen umgås lite med min mamma innan hon ska sova och jag plugga..BTW hittade en hundring i snön idag..


Fick egentligen inte lägga ut den här bilden för den ser lite crazy ut men nu gör jag det ändå och gjort är gjort..:D Haha I LOVE YOU!


Chris Brown

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag tänker inte direkt be om ursäkt för de..Jag har faktist ett liv utanför bloggen, tro det eller inte.. Nej men haha, jag sitter alldeles för mycket vid datorn och försöker ta lite avstånd genom att tänka lite på skolan istället, men det går väl som det går haha...

Är fortfarande 'sjuk' så har inte orkat göra någonting alls.. Borde ha pluggat men det går som det går.. Ligger flera matteläxor efter och jag har spanska prov på torsdag fast jag har inte pluggat ett skit, jag har teknik läxa tills imorgon och jag har ett hkarbete som ska vara klart på fredag. Jag orkar verkligen inte...
Idag var Assiya här och vi bokade biljetter till Chris Brown den 23 januari ;D. Mamma fyller år imorgon och jag har inte köpt något. Inte än. Men jag ska göra det nu i veckan, hon ska ha kalas här i helgen och då får hon den då istället. Just nu är hon på IcaMaxi och handlar halstabletter och tuggummi till mig. Ugly Betty har börjat så jag måste glo lite och efter det måste jag träna på spanskan.


Maybe..

Det kanske inte är med flit, men du sårar mig. Och gör mig besviken. Varenda dag.
Kanske är det jag som har för höga förhoppningar? Kanske begär jag för mycket av dig..?

Lugnt och skönt

Är ensam hemma nu, resten är hos min farbror som har fyllt år. Själv är jag ju sjuk och har ingen lust att smitta ner alla andra. Sen hade jag ändå ingen ork att följa med. Sov så jävla gott inatt så det finns inte haha :D

Har mycket att göra idag. Ska försöka göra klart hela hemkunskapshäftet också.. Jag är så dum, ska alltid vänta med allt till sista sekunden. Och då jag får panik och ångest över att jag inte börjat tidigare. Skulle behöva planera min tid bättre..

Nevermind what haters say, ignore them 'til they fade away


Trött

Gårdagen var väl sådär. Efter skolan drog vi hem till mig,  väntade på mickan och segade lite. Sen ringde vi och beställde mat på Oden, drog dit och hämtade maten och mötte upp mickan. Sen softade vi lite bara, försökte röka vattenpipa med min syrras kol som är fucktup så det funkade inte. Sen blandade vi lite drinkar(hahah). Runt 11 eller nånting drog vi till thomas storebror, han skulle hämta dricka men det tog typ 500år och vi stod utanför som idioter. Dom ropade att vi skulle komma upp men assiya va för kissnödig för att gå i trapporna haha ah. Sen iallafall kom dom ut och vi drog hem till mig igen. Vi chillade bara lite och sådär...Sen ringer min syster och det blev kaos alltså.. Fast det är nog ordnat nu tror jag. Runt 4 gick vi iallafall och la oss. Thomas somnade på en halv minut så jag gick ut till dom andra fast dom ville inte ha mig där så jag gick tillbaka haha... Sov typ inte ett skit inatt pga att det var så JÄVLA kallt inne i mitt rum..

Imorse när jag vakna upp så ba helloo snöstorm..
Tycker det är så fint och mysigt på något sätt. Fast jag hatar vintrar och snö iallafall.
Håller på att bli sjuk nu också, hostar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Sitter på msn och dör av assiya, hon är så jävla störd så jag vet inte vad!
Får krampattacker i magen utav henne haha..





:D

Åh är sjukt glad.. Först i skolan hade jag i stort sett VG på kemi provet, när jag kommer hem har jag fått mina pengar, mitt rum är städat överallt så nu kan jag andas normalt här inne igen, min mens är över, sängen är renbäddad, har fått en ny mobil, mina skavsår är så gott som borta, imorgon är det fredag.... kan det ens bli bättre :D?
Förut idag ringde Amina och berättade lite bad news från kinesen men har typ fixat det nu ändå tror jag.. Ska skriva ut en grej på datorn nu och sen ta ett varmt bad.. yeeeeeey!

Gamla tidningar som måste kastas....


Onsdag

Blev klar med SO grejen strax innan 2 inatt.. Men det var lugnt ändå. Lugn dag idag.. Efter skolan hjälpte jag assiya med Norge skiten och sen nu måste jag hjälpa Thomas med Island. HAHA assiya började skrika på oss och bara ''kom hit kom hit foooort!'' så vi sprang ut till vardagsrummet och så snöade det som fan. Fick panik jag vill inte ha snö.. Borde egentligen ta och städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad här inne....

Har ett jävla blåmärke på benet tack vare att thomas sula en stenhård snöboll när vi skulle dra till tåget. Var ute med Natta förut och haha fick veta lite saker som jag inte kunnat tänka mig innan men ah ;) Sen gick vi bara runt och snackade lite, samtidigt som jag frös skiten ur mig.

Nu ska jag göra en toblerone cappuccino och äta nybakat bröd..


Liiiiiite stressad

Blir bara ett snabbt inlägg mitt i pluggadet.. Har inte haft någon tid alls idag. Dagen började ju lagom nice.. Försov mig så var inte i skolan förns 10.45. Orka. Efter skolan gick jag Assiya och thomas hem i spöregnet. Hatar regn men iallafall, vi pluggade lite eller ah 'plugga' ..... Sen kom Janne hem och då åkte vi till globen och käkade där. Sen kollade vi på hockey på hovet, lite kefft sådär men ah. Kom hem för ett tag sen och nu har jag en inlämingsuppgift att göra klar för den ska med till skolan imorgon. Ingen stress här inte...

Skavsår

Haha tycker så synd om mig själv just nu... Mina fötter är helt fucked up och jag är förkyld, känns som om jag ska kväva mig själv när jag pratar haha. Idag iallafall, slutade 2 men satt kvar och hjälpte Thomas och Solin lite med hemkunskapen. Runt halv 4 kom Mickan då drog vi till stan en snabbis, hon skulle kolla på löshår.. Haha alltså hade inga pengar och jag var så jävla törstig trodde jag skulle dö. Drog hem sen iallafall, käkade lite och Jonas var precis förbi här. Tydligen så ska han tatuera sig nu i veckan eller vad det var...
Nu ska jag duscha och sen göra sista biten på SOn, efter det är det prisonbreak hehe...


Applåder tack

Har gjort klart min SO inlämningsuppgift på sammanlagt en och en halv timme, cred till mig! Eller ja nästan klart iallafall, nu är det bara en liten del utav det kvar men det är gjort på några dryga 20min imorgon så det är lugnt.
Vaknade rätt tidigt idag så jag följde med mamma till haninge centrum en snabbis, handlade lite små saker sen åkte vi och lämnade isabella.
Fick en chock på vägen hem, låg och sov i bilen sen vaknar jag av att min syster skriker att det snöar. Tack och lov försvann det lika fort som det kom. Jag vill inte ha vinter...


 

Lite sent kanske heh

Äntligen är det helg och det är så jävla skönt! Veckorna går sjukt fort nu för tiden.
Igår var hela dagen (och kvällen) lugn. Orkar inte ens berätta...
Hur som helst, vaknade för inte så länge sen, lite sent kanske men men... Idag ska jag försöka ta tag i den där jävla inlämningsuppgiften i SO som ska vara klar på onsdag som fortfarande inte ens är i närheten utav klar.

Fick precis ett sms ifrån okänt nummer:
''Vilka svenska städer gömmer sig bland bokstäverna?
1. NLRNASODKA
2. KRGNöOPRNI
3. LANUDSLVS
4. ÅSLEKFETEL
5. EVONRGSÄRB
''

Har än så länge bara listat ut 4an som måste vara.. Skellefteå?


Assiya och Thomas, mina älsklingar..


Mysig torsdag

Okej.. Gick till skolan imorse, hade två lektioner sen slutade vi. Vi drog till matsalen och käkade SKIT mycket, kebabgryta och klyftpotatis sen ris och fiskpinnar, gamar som vanligt... Iallafall, sen gick vi och tiggde pengar men inte en enda jävel hade. Sen gick vi och köpte lite grejer, sen drog alla hem till mig (Jag, Assiya, Thomas, Ebru, Solin, Lilla Vincent, och hans kompis) HAHA ah vi hänger med 96or :) Ebru lekte frisör och klippte solins hår...Nej men det blev väl bra..Sen rökte vi lite vattenpipa och sådär, vi spetsa den och grejer hah, sen skulle vi plugga med det blev typ inget.

Alla drog hem förutom thomas (trodde jag) så vi ligger och snackar lite sen när jag vänder mig om sitter Assiya som ett mongo på andra soffan bakom oss, jag doooog. Vet ni hur rädd jag blev seriöst... Haha sjuk hon är. Men ah sen gick vi upp till soffan där uppe och chillade lite bara..







.



Nu är klockan 00.00, make a wish...


Zombie

Nu börjar mina dåliga sov vanor att komma ikapp mitt liv haha.. Var som en vandrade zombie idag seriöst haha. Har galet mycket som måste bli klart innan nästa vecka, först matte, sen en engelska läxa, spanska, sen kemi prov på fredag, sen en SO inlämningsuppgift och sen HK läxa..

Skolan idag var lugn.. Skönast är våran sista lektion, teknik med Jocke, vi pumpar the vocie och limmar med limpistoler liksom haha. Assiya och jag slösade på typ 10 limstick bara för att det är kul.. cp liv.
Imorgon slutar vi 10, GALET skönt!



cuz I can't get you outta my mind...

VP

Okej...Khosro dissade oss som fan idag, jag och Assiya var fett glada, vi sprang ner till hans sal sen när vi kommer in så har han lektion, sen vi bara: men vi skulle ju få röka vattenpipa här? Han ba nee neee (med sin Khosro sega röst) Sen kidnappade han oss och tvingade oss att se på när han hade lektion med några 7or typ.. Haha sen drog vi iallafall och var deppade resten utav dagen haha....

Efter skolan gick jag Assiya och Thomas hem till mig, vi skulle egentligen plugga men vi satt vid tvn och löka istället som vanligt.. Haha Assiya bombade min garderob och hade modevisning för mig och thomas, SKADAD. Måste skynda mig nu, måste gå på toa (haha), duscha OCH skriva klart svenska uppsatsen på en halvtimma för sen börjar Ugly Betty.


Och så var det måndag igen..

Är lite stressad just nu, har lite mycket att göra men det går framåt, har precis gjort klar spanskan..Det blev värsta bråket på lektionen idag med Olga, OOUF vad jobbig hon är. Fick iallafall hem värsta överdrivna läxan tills imorgon och så sa hon att om jag gör den så tar hon tillbaka IGet som hon langa mig idag. Så jaja.. Sen har jag smugglat hem en svenska uppsats som man egentligen inte får men var tvungen, är långt ifrån klar.. Men det blir så för jag kommer alltid på så mycket att skriva, speciellt när det gäller svenska. Har alltid varit bra i svenska, ända sen jag gick i typ 3an har dom berömt mig för det.

Var förbi min storebror förut idag och hämtade en jacka också.. Åh deras bebis börjar bli så stor nu.
Hahahaha Khosro våran musiklärare är så jävla skön, han låter oss röka vattenpipa nere i hans musiksal så vi ska dra dit imorgon på lunchen haha.


My little princess...


Sova dax

Borde egentligen gå och lägga mig men aaaaaaaaaaaaaah...

Igår var jag ju hos min kusin iallafall, hela huset var fullt med folk som vanligt när dom har fest men ah lite trevligt iallafall haha.Kom hem igen runt 3 (?) Däckade direkt när jag kom hem och det var så jävla skönt att få sova haha.

Imorse, eller runt 12-1 så ringer Mickan och säger att jag ska klä på mig för att dom ska bjuda mig på lunch. Så jag bytte om på ca 4minuter (snabbast nånsin verkligen) så hämtade dom mig sen åkte vi och käkade. HAHA och Mikaelas mamma har krympt hennes tröja i tvätten alltså haha har aldrig sett något fulare helt seriöst, den såg helt sjuk ut!
Sen senare var vi hemma oss mig, så kom Assiya så rökte vi vattenpipa men det gick inte så jävla bra för kolen va helt fucktup. Vi sket i den och drog och köpte mat på laguna... Gick hem till mig och körde lite ''Jag har aldrig....'' åh herregud haha.


Fredag :D

Sitter här och dör utav trötthet...Dygnade inatt, kunde inte somna så var uppe hela natten och har varit vaken hela dagen så vet inte vart jag ska ta vägen just nu men haha.

Skolan gick fort like every friday! Lite soft sådär.. Efter gick vi till centrum snabbt, satte oss på tåget, sen i sista sekunden hoppade jag och thomas av sen åkte rebecca och assiya till handen. Jag och thomas gick runt lite, det var helt jävla dött men sen såg vi fanny så vi drog till henne lalala sen satte vi oss på andra tåget, ah osv..
Måste skynda mig nu, min kusin har fest och sådär :D

Massage

Har precis tagit en dusch på ca 50 minuter och det var så sjukt skönt :D
Lyssnar på NeYo - Because Of You, flashbacks säger jag bara haha. Tänkte ta och ladda ner Saw V som jag och tjejerna hade tänkt att kolla på någon dag...Om det inte blir på bio, det är inte riktigt bestämt än men iallafall..

Haha som jag sa igår var hela kroppen död och idag har jag världens jävla träningsvärk istället! Nästan på gränsen till nackspärr också, kan nästan inte vrida huvudet åt vänster. Men Thomas och Assiya var så snälla så dom masserade mig, eller Assiya gjorde väl i ca 2 minuter sen ville hon inte mer och kallade mig massa saker, HAHA så typiskt henne.

Fredag imorgon och jag är taggad som fan haha :D


Ingen ork kvar

Åh herregud, idag var vi på på Tyresta by några timmar och kollade på massa grejer om norden, drygt som fan var det iallafall. Sen tillbaka till skolan, käkade äckelfisk och sen skulle vi ha idrott. Och FYFAN vad Lina gillar att plåga oss :) Vi hade idrott i mattrummet, så vi hade bara massa sjuka övningar. Stå på huvudet, kullebyttor och gå ner i brygga osv osv.. Sen avslutade hon (självklart) med 90grader. DOG. Haha, nej men sen iallafall efter skolan gick jag först hem till min syster och sen ut med hunden. Mamma körde mig och Mickan till stallet och på ridningen dog jag ännu mer. Känner mig halvt handikappad just nu, ryggen är helt fucked up efter idrotten och håller typ på att få nackspärr också haha. Sen är benen helt döda efter ridningen. Har verkligen ingen ork kvar i kroppen... Ska kolla på Tila Tequila och tänka på Assiya hah.

Say yeaah!

Hello there bitches!
Har varit så trött hela dagen, hehe undra vad der beror på..
Nä men ah. Var en skön dag i skolan..Lugn och sådär. Juste, innan lovet fick vi hem något jävla brev, sen på bild har Hans skrivit att jag har IG. Seriöst han är fett falsk haha. Så det blev lite diskussioner, blev fett ledsen på han på riktigt så han lovade mig ett vg, men jag hatar honom ändå HAHA. Blev seriöst rädd för han idag, han började skrika som jag vet inte vad...Så nu tycker han synd om mig också haha. Nu måste jag faktist vara pluggis for a while, har 2 matteläxor att göra klart. Efter det väntar en (stor)inlämningsuppgift i SO som inte ens är påbörjad och ska vara klar om ca två veckor.
Annars sitter jag och lyssnar på Say yeah som förövrigt är skit skön..


?

Tiden går så fort och jag hinner inte med...
Haha jag minns fan inte ens saker ifrån när jag var 12 liksom. Jo, men alltså, bara sånna grejer man har bilder på, och som man verkligen vill minnas. Annars inte. Jag blir helt seriöst RÄDD :S Snart kommer jag vara typ 40 bast och vara en tråkig jävla mamma som jobbar på dagarna, kommer hem, äter middag med min familj, hjälper mina barn med sina läxor lite grann, sätter mig framför TVn, sen går jag och lägger mig. Nästa dag så måste jag gå upp typ klockan halv 6 för att sen åka till jobbet typ 7. Sen likadant varenda fucking dag.. Nej, alltså det får verkligen aldrig hända :D Skulle spåra ur totalt. Menar bara att tiden går fort. För fort. Jag vill vara ung länge, dels för att det är så jävla mycket jag ska göra, så måste ha tid haha. Sen dels för att jag har så många fina, helt underbara(haha) vänner som jag är så rädd för att vi så småningom kommer att splittras. Kanske inte från första början, men sen med fuckingtiden kommer det hända iallafall..




Bild 1: Filip fiskar och Sacki står och är nyfiken som vanligt :D (+ typ halva Thomas huvud)
Bild 2: Bara lite vatten sådär..haha


Måndag

Första skoldagen efter lovet idag dåra...Orkar inte men vem fan gör det egentligen? Hur som helst, efter skolan drog jag och mickan hem till min syrra, fast ingen var hemma så vi gick in och softade lite. Sen ringde jag min syrras kille och bad honom köpa mjölk på hemvägen så vi kunde dricka cappuccino haha :D Så gjorde han det... Sen satt vi i köket med honom ett tag och pratade om våra problem haha. Mickan och han spelade lite wii fit, tyckte det var lite boring så jag satt och glodde på i soffan som en riktig lök. Ah sen så skrämde vi in katten i kattvinden, sen ah gjorde vi lite privata stuff HAHAHA. Nu måste jag duscha fort som fan för sen börjar prisonbreak.


Gårdagen

Är så jävla trött så det finns inte men men det är det värt haha :D Igår när jag kom hem så var det kompisar till vår familj och lite släktingar här. Haha utklädda var dom också. Fick väääärldens godaste ananaspaj som någon hade gjort. Sen så gick jag upp och spelade lite guitar hero med mina kusiner, tog vi fram chips och dipp och kollade på lite skräckfilmer. Eller jag vet inte om jag har lust att kalla The Grudge skräckfilm.....Den är så jävla tråkig, faktist. Jaja runt 3 drog alla hem. Jag gick och la mig runt 5 och vaknade för någon halvtimma sen :S Haha. Nu ska jag käka frukost och slå mig ner i soffan.





 

HAHAHA näst sista bilden var jag bara tvungen att lägga in..
Btw jag försökte se ond ut på bilden men lyckades inte särskilt bra,
så det förklarar bubblan....


Stressad

Ja, jag är skitstressad just nu! Somnade och vaknade alldeles för sent. Igår kollade vi på en film, helt cp var den. Blev fan helt knäpp av den haha. Min mobil stod på alarm kl 09.30 och visst ringde den som den skulle.. Var bara jag som råååkade (betoning på å) stänga av den hahahah pallar inte. Ikväll är det halloweenfest...Yeeey!


Kan ni gissa vad jag ska vara.....? Haha.

Just nu:
Ladda kamera+mobil
→ Lägga fram kläder
→ Städa kaninburen (wtf?)
→ Städa här hemma
→ Duscha
→ Sätta på mig det jag ska ha ikväll
→ Torka och platta håret.


Na na na




I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now
I wanna make up right now now now
I wanna make up right now now now
Wish we never broke up right now now now
We need to link up right now now now

RSS 2.0