Ljudet av ditt hjärta

Idag har jag lovat mamma att lägga mig i sängen tidigt och försöka läsa :P Tror inte jag läst ut en bok förutom i skolan i hela mitt liv, men twilight böckerna läste jag ut fort som fan. Ligger på den tredje nu(ljudet av ditt hjärta), började för länge sen men har inte orkat läsa något de senate veckorna. Vet inte ens vart jag ligger nu för att igår när Mikaela låg i min säng så skulle hon av någon anledning ta i boken så åkte bokmärket ut och ja.. Resten förstår ni väl själva?

Så nu sitter jag här, har precis tvättat av mig sminket och målat naglarna, lite sexigt lila/rosa blev det den här gången. Ska bara borsta tänderna sen är jag redo...Haha.


Hugo

Att Hugo skulle vinna kunde jag nästan förstå redan ifrån början.. Men var ändå lite osäker där ett tag. Hade hon inte valt honom hade jag ju kunnat haffa haffa. Kan han dejta en 18år äldre tjej kan han dejta mig också. Det är ju bara några år, ingen åldersskillnad alls nästan. Men FINE hoppas dom får det skitbra och lever lyckligt i alla sina dagar! Nej, men dom är väl gulliga ihop men vem som helst fattar väl att det inte kommer hålla länge?


Update: HAHAHAHA kanal5.se/rosing, vad var det jag sa liksom..?


Tapet

Sitter och kollar på Den rätte för Rosing, lite spännande faktist hehe. Reklam nu dock. Janne beställde nyss en ny tapet till mig som jag ska ha på fondväggen, den är sjuuukt nice faktist(bild nedan)

Bokstavligt talat sprang hem från skolan idag för jag var så galet kissnödig, hade jag släppt på trycket hade jag kissat på mig. För övrigt har jag pluggat engelska hela dagen. Går väl sådär, har prov imorgon så lär sitta uppe ett tag tills jag lär mig alla dessa fucking glosor.


Åt helvete

Mina nätter nu för tiden är ett helvete..Sover ingenting och har fetaste ångesten. Somnar istället på dagarna som ett riktigt offer. Orkar inte.. Jaja, dagen då. Försov mig imorse eftersom att jag som sagt inte somnade förns typ 5 tiden. Skolan flöt på som vanligt. Blev lite ändrade planer sen på eftermiddagen, så istället träffade jag Mickan som jag inte träffat på typ en(!)månad. Vi praktiskt taget bort hos varandra annars.. Men jag var ju utomlands sen när jag kom tillbaka var det mycket plugg och veckan efter det åkte hon till blekinge i två veckor så ja, ni hajar vad jag menar. Det var nice iallafall.

Nu ska jag försöka sova.. Typ, Wish me luck..?

Sunday

Gårkvällen var väl rätt lugn.. Min storebrors tjej fyllde år så vi var där med massa folk, käkade middag och sådär. Jag skulle egentligen ha träffat en kompis så när vi hade käkat skulle jag ta bussen hem, eller bussen till stationen och sen tåget hem. Men eftersom busshelvetet går en gång på två timmar och sjuka grejer så missade jag sista bussen. Och ingen nykter kunde köra mig till stationen heller, så så vart det med den saken. Kom hem sen runt halv ett iallafall.

Hade ju helt glömt bort att ställa fram klockan på min mobil igår så när jag vaknade imorse och tyckte att ''elva är ju inte sååå sent'', så var den ju faktist tolv. Lite ångest där eftersom att jag sover bort hela dagarna ibland.




  

Snöstorm

Vilket vänder haa? Igår var det ju galet..Höll på att blåsa bort. Nä jag gillar inte det här, blir seriöst fett deprimerad haha. Igår var jag hos Ebru hela kvällen som varje helg nu för tiden..Nej men vi satt bara och snackade om allting som vanligt. Haha hon är sjuk den där.

Har precis ätit frukost/lunch, ska ringa mamma och kolla vart dom är? Vaknade upp och så var det helt tomt i huset..



Ska sova

Hade svenska prov idag, vet inte hur det gick..inte alls faktist. Hur som helst, torsdagar är soft som vanligt. Har galen träningsvärk i benen bara så har gått runt som ett handikapp hela dagen. Men man får väl se det positivt haha. Har varit med min sjuka kurd hela dagen..Pallar verkligen inte. Får seriöst ont i magen för hon är så skadad haha.
Förresten så har ännu en vecka gått så jävla fort.. Jag hinner seriöst inte med. Känns som om det alldeles nyss var måndag, typ igår eller något.

Saknar Assiya skit mycket, lebben har varit sjuk flera dagar nu. Träffade henne snabbt igår när jag lämnade svenskaboken till henne.. Har förresten för första gången på sjukt länge ingen läxa tills imorgon. Eller precis nu när jag skrev det där så kom jag på att jag egentligen har, men den kan lämnas in nästa vecka. I hope..

Crazy Taxi

Först måste jag bara säga att angående inlägget här under så hur tror ni att det kändes när jag vaknade imorse och tittade ut igenom fönstret? HEMSKT. Jävla skit..Vad har jag gjort för att förtjäna ytterligare en massa snö? Jag som alltid är så snäll. Hm, något fel måste det ju vara iallafall..

Har hur som helst lockat fram dampsidan utav mig själv genom att spela Crazy Taxi på facebook i över 2 timmar. Har suttit och skrikit som en rabiessmittad och farligt aggressiv katt iallafall. Mamma undrade vad jag höll på med..

Nu ska jag ta mig en lååång vaaaarm duuuuusch, Puss!


Bättre än såhär blir det inte

Har precis kommit på en sak. Äntligen börjar våren komma och fittsnön försvinna(undantag för idag dock, då det snöade lite). Jag är på väg att få mitt liv tillbaka efter att ha tillbringat varje dag vid datorn. Jag mår bättre för varje dag som går, för det mesta iallafall. Men framför allt, såhär brun som jag är nu i (bara) mitten utav mars, är meeer än nice. Så jag antar att det inte kan bli bättre än såhär.


Ännu en helg

Senaste inlägget var bara ett bevis på att jag fortfarande lever...För det gör jag. Men som jag sagt tidigare har jag mycket annat för mig på dagarna så hinner inte riktigt med. Igår gick jag till Rebecca och sen kom Amina och Assiya också. Så gick vi till Mickaela, där Elin och Madde var. Chillade lite medan dom lagade pizza.. Senare runt 11-12 tiden kom Husse och några, minns inte vad dom heter. Sjukaste människorna jag nånsin träffat iallafall.. Kvällen blev väl inte riktigt så som vi hade planerat med det var väl lugnt ändå. Klockan blev väl typ tre när vi började dra oss hem.

Åkte till haninge med mamma, hon skulle kolla på gardiner och shit. Men det lönar sig alltid att följa med..Fick med mig hem en tröja och ett nytt puder eftersom jag tappade mitt i golvet...


Första gången

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av,och du öppnar dig mer,så han får mer plats så han lättare skall komma in.Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket,men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt.När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg,och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet,men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, menockså mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare.Det var trots allt första gången du drog ut en tand.


Svåra tider

Saker blir inte alltid så som man hoppas på, saker fungerar inte alltid så som man vill att dom ska. Men det är då man doppar ansiktet i kallt vatten, utdelar sig själv två lösa örfilar och försöker fokusera på det som verkligen är viktigt. . Det handlar inte om att aldrig falla, att aldrig gråta eller att aldrig må dåligt. Det handlar om att fortfarande hålla sig kvar, att aldrig ge upp även om man ligger på bottnen, gråter floder och mår skit. Man klarar mycket, även om man inte tror det..

Önskar sånna stunder som denna att jag bara kunde tro på mina egna ord, och lita på mig själv.. Förra gången kändes det så mycket lättare, visste liksom inte vad jag hade att vänta mig. Men nu då? Ytterligare 5 månader..Och jag vet vilket helvete det är. Tanken på att det är värre för dig gör så mycket ondare i mig..Egentligen förtjänar du ju det här, det är ju ditt eget fel. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig och saknar dig redan...


Du är mitt allt mamma, tack för allting! Älskar dig så mycket.

Svimmfärdig

Oooh!! Kom hem för ett tag sen och är så jävla trött. Ska aldrig mer följa med skolan på något sånt här skit igen :) För det första var den typ skit lång, för det andra fanns det INGEN luft i det där rummet. Höll på svimma verkligen alltså. Blev ju inte heller direkt bättre när Assiya helt seriöst säger ''SHIIIT jag kommer spy'', klarar ju inte av när folk spyr och ja, kaos. Tack gode Gud var skiten iallafall slut sen.

Gick till stationen och tog tio över tåget. Träffade en kille som vi träffade för över ett år sen. Stod och snackade med Nathalie, Samira och Linnéa så kollar jag bakom mig så tänkte jag typ ''shiiiet vem är det där?'' sen tänkte jag som fan(jimmy neutron typ) och sen så kom jag på vem det var. Blev liiite rädd..

Hatar mig själv just nu också..Softar med livet alldeles för mycket ibland. Har fortfarande två läxor kvar..Dom ska in imorgon. Varför kan jag aldrig bara göra som jag tänker att jag ska? Varför måste datorn ta över mitt liv? (seriöst) Varför är jag så fucking efterbliven när jag ska göra saker? Får ångest över mig själv..Intee kuuuul (med wow-jocke röst)


K N A S

Teater

Kom hem för en halvtimma sen, fastnade i centrum med Rebecca och Assiya. Snackade lite helgplaner osv.. Ska iallafall käka snart och sen gå till tåget, vi ska på teater med..SKOLAN. Det är obligatoriskt men vi får en hel dag ledigt för dom här två timmarna, så det är ju nice.

Borde verkligen göra matten nu men som alla borde veta vid det här laget så är jag världsbäst på att skjuta upp allting till sista sekunden. Har två stycken matteläxor till imorgon och två stycken hkinlämningsuppgifter till på fredag. Ångest stavas det. Men jaja lev bara haha..

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Jag måste släppa dig innan det växer mer.. Saknaden växer varje minut, men på något sätt så finns det en taktik för att slå sig fri från allting. Och det är inte att försöka hitta någon annan, för jag har redan provat och jag provar fortfarande, och jag märker att ju mer jag försöker, desto mer saknar jag dig. För ingen är som du..


Den rätte för Rosing

Dagen har varit nice. Har just konstaterat att min hår växer och växer som fan.. Keep going, keep going :D Det är ju en bit kvar innan jag får lika långt som innan jag klippte av nästan 20cm. Galet att jag gjorde det men antar att det blir så om man inte klipper sig på ett år haha.

Nu ska jag göra lite matte och sen om en timma ska jag titta på den rätte för Rosing. Är lite småttkär i Hugo, fast jag börjar undra om han är typ efterbliven för han pratar såååååå gryyyyyyyymt uuutdraaaget occccchhhh låååååååångsaaaaammmmmt. Stör mig grovt på det men som sagt, Life's a bitch!

Längre har det ju allt blivit iallafall..

True Love

Tänkte langa in ett inlägg för ca tre timmar sen men glömde helt bort det typ.. Dagen har varit seg som fan. Somnade hemma hos min bror igår vilket ledde till att jag inte kunde somna tidigt alls..Knas det där men jaja. Var iallafall trött som fan men klarade dagen ändå haha. Hade utvecklingssamtal efter skolan och det gick väl bra, det gamla vanliga bara. Har inte något intressant att säga just nu, inga tankar att dela med mig av heller..Det enda jag tänker på är att jag måste gå och lägga mig. Så vi får höras imorgon, eller något..


R ♥ N


Är inne på MTV och kollar igenom gamla avsnitten av Life Of Ryan. Jag är verkligen kär i honom på riktigt. Alltså får ont i magen när jag kollar på honom, seriöst alltså haha. Kanske borde jag skicka ett mail eller något så han är lite mer medveten om vårat förhållande? Vi får se hur jag gör. Vill ju att det hela ska ligga lite lågt ett tag till...

What a night...

Känner att jag skulle kunna lägga mig ner och dö på riktigt nu men måste iallafall äta middag först...Gårdagen då. Jag och Assiya väntade på Rebecca medan hon torkade håret osv. Efter det gick vi till tåget där vi mötte Rebeccas homies.

Åkte vidare till Handen, luffade runt lite och gjorde ingenting. Tog en sväng runt Rudan(där det var tomt och mörkt). Elias kom med sina torra spökhistorier om Alfred som mördade barn typ och släpade dom efter sig i snön och jag vet inte vad haha. Sen drog alla till Mickaela i västerhaninge, där var det typ chillkrök för hon var barnvakt och så.

Sen blev det självklart bråk med en liten f*tta som alla hatar. Polisen kom osv..Men det löste sig iallafall så runt ett-tiden gick jag, Rebecca, Assiya, Sergio och Govve hem till Rebecca och tittade på film. Riktiga lökar, låg och tryckte ihop oss och halvsov i soffan till typ sex på morgonen. Då fick Rebecca och Sergio något jävla ryck om att vi skulle gå ut på en promenad..Assiya låg kvar medan vi andra drog ut. Kände mig som en vandrade zombie helt seriöst.. Jag och Rebecca var skit hungriga också men ingenting var direkt öppet den tiden. Vi drog tillbaka till Rebecca sen och gick och handlade frukost med Assiya när Din Mat hade öppnat runt nio. Köpte paj och choklad också haha riktiga tjockisar som inte har något liv. Nu har jag inte sovit på drygt 36 timmar...Jag vet iallafall några som lär somna tidigt ikväll haha.

Jag hatar det här vädret..Fult, tråkigt, grått, blött -ja you name it! Idag är det 10 dagar sen jag kom hem ifrån Gran Canaria. Smörjer in mig med bodylotion som en galning för att jag inte ska bli torr och sen börja fjälla. H-e-m-s-k-t om det skulle inträffa redan. Kanske ska ta en sväng förbi solariumet imorgon....


Lördag

Vid två tiden idag var jag på barnkalas.. Min brors unge fyllde tre år i förrgår. Ååh Gud vad tiden går fort! Minns liksom när han döptes som om det vore igår.. Well well, nu ska jag strax käka sen dra ut. Vet inte hur det blir ikväll med någonting alls. Ska träffa Rebecca och Assiya först sen ska vi väl dra nånstans sen ska dom vidare till Mickaela, vet inte om jag också ska dit (haha), men vi får se hur det blir. Puss så länge!

Bio

Hej sötnosar! Kom hem alldeles nyss typ.. Både i och efter skolan har jag och Assiya terrat Rebeccas telefon, hon låg och sov till klockan sex liksom :S Skolkare. Haha hur som helst fick vi iallafall tag i henne sen och så åkte vi till stan. Alla 9 filmer hade redan börjat så vi sa åt han i kassan att välja nån actionfilm bara, minns inte ens vad den heter men vi kom väl in dit typ 21.20. Självklart får jag sitta brevid största cpet, alltså dras jag till psykopaterna eller är det psykopaterna som dras till mig..? Filmen var så jävla dålig så jag vill bara därifrån typ, men snubben brevid mig satt och kommenterade allt jag gjorde/sa. Först satt jag med jackan, han ba är det varmt eller? Sen sa Assiya nånting som jag typ vill dö åt så skrattade skit mycket sen då han ba fett kul? Sen iallafall från ingenstans tar han min lur som ligger i mitt knä. Hahaha, pallar verkligen inte.

På vägen hem tog vi en runda förbi donken också.. Men nu ska jag gå och lägga mig faktist. Har sovit sjukt dåligt hela veckan och försov mig imorse så lite sömn behövs. Mycket sömn behövs. Godnatt!


Mycket att göra

Hann verkligen inte skriva igår..Det har varit ganska mycket den här veckan. Eller det skulle inte behövt vara det, men eftersom att jag är så duktig på att skjuta fram allt till sista sekund så blir det som en bomb dagarna innan. Och nu har det typ blivit så..Till imorgon ska jag ha gjort två hkuppgifter, tre matteläxor och en engelska skrivuppgift. Lite jobbigt men får skylla mig själv, faktist.

Har galet ont i magen efter idag...Mina tjejer är så störda så det finns fan inte haha. Dog åt Umran i matsalen hon äter som ett djur, går inte att förklara hur det ser ut irl men kolla på filmen där nere sen(man ser bäst vid typ 0:44).. Sen kommer Rihab och berättar massa action grejer som hänt där hon bott förut, så sjuk den där. Haha och det är ju typ halt överallt ute, och idag när Assiya skulle gå ner ifrån ribby1 tog hon trapporna och trappstegen är helt täckta utav is, så hon stod där mitt i trappan och skrek ''JAG HAR FASTNAT, HJÄÄÄLP!''. Där ville jag bokstavligt talat lägga mig ner och dö på riktigt...

Nu ska jag plugga!

Lägg märke till hur gaffeln åker upp och ner 180 och hur stressad hon är!

Chris & Rihanna

Hittade den här i nåns tjejs blogg, ganska så skön faktist..

Breaking news about what happend to the r&b superstars Chris Brown & Rihanna after the grammy award. When they were walking under their Umbrella to their car, she told him to Take a bow. He was like Excuse me miss and then there was a disturbia, they got in the car and Chris Brown tried to turn off the radio. Rihanna said please don't stop the music. He looked at her and said You, I do whatever I want. She said Shut up and drive. Then Freeze! Don't talk to me like that, I'll give you one more chance. Rihanna said it again Just shut up and drive. Then Chris gets mad and chooked her saying you can't breathe with no air. He took her down and hit her from Wall 2 Wall, he then decides to Run it...Maybe forever..She was like I'll see you in rehab, you been unfaithful.


Snö igen

Imorse när jag vaknade var det snökaos ute..Orkar inte, hatar snö. Och jag hade converse på mig, hur tänkte jag? Eller tänkte jag ens överhuvudtaget? Mina fötter är helt genomblöta (okej rätt åt mig men iallafall) och jag fryser som fan. Vad har jag gjort för att förtjäna det här ÄCKELvädret??

Våran bildlärare är s-j-u-k, alltså verkligen dum i huvudet. En lektion gick åt till att disskutera, slutade med att tre pers drog därifrån. Skrattade dock lite också, Samira i min klass kan vara så störd ibland men jag förstår henne faktist..För seriöst, han säger åt henne att hon skrattar fult och att om hon ska skratta så fult kan hon gå från hans lektion, han kallar henne idiot, fjortis och jag vet inte vad. Ska en lärare bete sig så? Och han kallar oss omogna...


Vill (och ska) sova

Oh my God...Skulle kunna lägga mig ner och dö men det går inte. Är för ung plus att alla skulle sakna mig way too much liksom haha. Är helt slut verkligen. Har haft ont i magen hela dagen, fick min mens idag och sen har den bara knasat ändå. Den har låtit som ett hungrigt rovdjur, fråga Assiya, hon blev typ rädd. Inte nog med det så hade vi dubbel idrott idag också..Sen när jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga hela kvällen men det sket sig som vanligt. Men satte igång nu för ca 2 timmar sedan..Men bättre sent än aldrig, huh? Är så trött så ska gå och sova nu, om ett litet tag, faktist.. Godnatt!


Just my luck

ÅH..jag borde verkligen ha övervägt att sätta på mig skorna och gå ut i regnet och köpa mat ifrån Oden. Men det gjorde jag inte, istället skulle jag göra kötbullar och makaroner. Är typ sämst på att laga mat men tyckte att det gick skit bra. Tills jag tappade locket (som självklart var av glas) till stekpannan..


Kebab/pizza vs. Egen mat

Idag skulle jag egentligen ha följt med till min morbror och hans familj för där ska dom fira min mammas mormor som fyller år..Det är tydligen ganska många som ska dit och jag hade från början inte heller något annat val än att följa med. Men den sidan av släkten känner jag knappt, har träffat dom typ 3 gånger. Jag klarar inte av att umgås med så mycket folk jag inte känner och speciellt inte när vi är helt olika. Började förbereda mig på att fejka någn sjukdom men det behövdes inte för imorse väckte mamma mig och sa att jag inte behöver följa med om jag inte vill, trodde att jag drömde men sen när jag väl gick upp var det ingen dröm, jag tackade henne verkligen ifrån hjärtat.

Så nu är jag alltså ensam hemma, mamma har lämnat pengar så att jag kan sticka iväg till Oden och handla mat. Men jag funtar på att fixa något själv istället.. Ville inte gå ut något mer idag men ska snart sticka iväg och köpa godis.


Samtidigt som jag städar

Jake Oh - Up In The Blue



Gathania - Get It Out



Mario - Don't Walk Away

Godmorgon

Gårkvällen var väl lite spårad men det var kul som fan! Det första jag möttes av när jag kom in igenom dörren var ''Mörten! Mörten! Mörten!'', var ju och fiskade typ klockan halv 4 på morgonen med min syrras kille och hans kompisar förut i somras. Jag fick dock bara upp massa mörtar och sen dess har jag fått en nytt smeknamn...Var så grovt hungrig så käkade kycklingsallad och massa annat gott som fanns där. Vi lirade lite guitar hero som jag inte spelat på typ evigheter, men har mina talanger kvar trots allt. Kom hem runt tre tiden och somnade på dirren.

Förresten måste jag kemtvätta min jacka, den är dränkt i öl. Hela insidan luktar öl och jag vet inte vad. Hände som sagt lite olyckor här och där under kvällen..

Nu ska jag fortsätta på min frukost som är så brutalt god att jag måste äta den så långsamt som möjligt.


På väg ut..


Frukost time

Kom hem för inte länge sen alls, var i Haninge c en snabbis och inhandlade lite grejer. Har försig inga pengar men..Mamma betalar ;) Just nu borde jag egentligen städa, men har ingen lust. Resväskan ligger fortfarande på golvet och är halvt kaosad. Har inte packat upp mer än typ en tröja som jag skulle ha. Resten utav kläderna ligger mer utanför väskan om man säger så..

Ikväll är det ferre! Haha nej men min syster har fyllt år så det är väl ungefär 50 pers som ska komma och sen blir det ju alltid fler, lite kompisar här och där. Men det ska bli nice. Har inte ätit någon frukost kom jag på.. Hann inte med det imorse men ska gå och ta igen det nu!


Min solstråle jag älskar dig så mycket

Inte för att skryta eller så...


Food all day long

Idag har jag ätit, ätit och ätit. Åt för ovanlighetensskull frukost imorse, äter massa mat på lunchen har sen hk och lagar ännu mer mat. Kommer hem till Solin och äter lite smått där också. Kommer hem hit och äter middag med familjen...Nu har jag ont i magen. Jaja så kan det gå..

Dagen har bestått utav grov ångest! Jag har aldrig aldrig aldrig någonsin fått många finnar, seriöst. En enstaka någon gång ibland, men nu vet jag inte hur många jar har. Antingen beror det på att jag käkat alldeles för mycket choklad eller för att jag ska ha mens snart..Får väl hoppas på det sista trots allt.


Haha solins och mitt underverk idag...

Gran Canaria

Är hemma nu efter några underbara dagar vid solen. Har haft sjukt kul och skönt hela veckan.. Solat, badat, ätit god mat, shoppat och fått överdrivet mycket uppmärksamhet. Dagarna spenderades för det mesta vid stranden eller poolen, eftermiddagarna spenderades på vårat sjukt stora hotell och kvällarna ute.

Har träffat några roliga människor också.. Speciellt en kille, dock 24 år men ändå. Han jobbade på våran favorit restaurang och kom ifrån Sverige, eller egentligen från Chile men uppväxt i Sverige. Tyckte så synd om honom när han berättade för mamma om hur han egentligen hamnade på Gran Canaria. Från början bodde han i Göteborg och var super duktig på fotboll och hade värsta karriären framför sig men sen när han var 17 dog hans pappa och då gick allt neråt i hans liv. Han började ta droger och till slut kom det till en tid då hans mamma sa åt honom att välja, valet stod mellan drogerna och familjen. Han valde familjen och sen sa hans mamma åt honom att åka till Gran Canaria, till hennes bror, och tänka över vad han ville göra. Efter det har han fastnat där och bott där i 6 år. Mamma ville ta med honom hem för att han var så gullig och trevlig..

En till kille på minst 25+ snackade vi, eller jag, också med. Han jobbar på en bar som ligger precis brevid våran restaurang, och baren var också grymt nice. Dom spelade bara bra musik så dit gick vi några gånger. Blev tvingade att dansa med honom sen också. Men det tar vi en annan gång...

Förutom att sola och bada var vi ute och åkte båt två gånger. Ena gången åkte vi till Puerto de Mogan, en liten fiskeby, och gick på marknad. Trodde även att jag skulle bli kidnappad där ett tag, så sjukt vidriga människor det finns. Andra gången åkte vi ut och kollade på delfiner. Tog många bilder men dom blev inte sååå bra eftersom att delfinerna rör sig hela tiden. Men filmade lite så får se om jag kanske lägger upp dom sen.

Förutom att slappat har jag upptäckt muskler som jag inte visste fanns.. Nästan alla hotell ligger på höjden (hela puerto rico är som en ravin typ..) men stränderna och själva köpcentrumet ligger där nere. Så det fanns två val att ta sig ner, trappor eller backar. När man skulle ner var det ju lugnt men det var inte lika kul att gå uppför över en halv kilometer trappor eller tre kilometer väg/backar. Ärligt talat fick verkligen dödsångest när jag hade gått trapporna en gång och visste hur jobbigt det var när jag skulle gå gången efter.. Senare tog vi taxin upp till hotellet varje gång. Tack och lov för det.

Jag har massor utav bilder men lägger bara upp några få nu, resten får ni i ett annat inlägg, någon annan gång.


RSS 2.0