Nyår

Ledsen för dålig uppdatering med har inte haft tid. Gårkvällen spenderades i en idrottshall i 8 timmar. Ouf, kom inte hem förns 01. 

Jaja, nyårsafton idag då! Men efter att ha sprungit runt i affärer HELA dagen är jag helt död. Jag har haft fet ångest eftersom att det såg ut som om alla våra planer skulle gå åt helvete och allt höll på att sluta i kaos. Men som (alltid) så fixade vi det... I hope...
''Hoppas på det bästa men förvänta dig det värsta'' Kanske dax att tagga till mig lite nu va?
Gott nytt år på er!



På en och en halv timma ska jag..
→ Ladda mobil+kamera
→ Lägga fram kläderna jag ska ha ikväll
→ Packa
→ Duscha
→ Smörja in mig med ny bodylotion hah
→ Föna och platta håret
→ Klä på mig
→ Fixa lösnaglarna
→ Sminka mig

Prisonbreak

What a day! Har åkt bil hela dagen sen klockan 10 förutom några få stopp när jag skulle kissa, köpa en french hotdog osv...Först åkte vi till katrineholm för att lämna Hampus där, tog typ 2 timmar och jag ville lägga mig ner och dö för jag var så jävla trött. Sen lika lång tid tillbaka, sen åkte vi till skärholmen och lämnade tillbaka en tröja. Två minuter efter det var vi på väg till Hammarbysjöstad för att fixa en sak och kolla efter en tröja, det var köer också så det var ju jätte bra.....Verkligen.

Nu är jag hos mina kusiner och vi har precis käkat..Ska dra hem nu och sen är det prisonbreak hehe. Måndag igen..Dagarna bara springer i väg och jag hinner fan inte med.


Surt

Åh, sitta inne på en bio i nästan 2 timmar med urinvägsinfektion är något jag verkligen rekommenderar...inte. Fan att jag ska få det IGEN. Jag som kört med dubbla leggins och varit så jävla noga med att inte bli kall och shit. Aja, har druckit citronvatten som fan plus någon annan grej så nu är det bara att hoppas på det bästa.

Runt ett tiden åkte jag och Hampus och käkade lunch, och sen gick vi på bio, LasseMajas detektivbyrå ;) Nä men det var lugnt, Hampus ville så gärna se den och den var inte så dålig ändå så haha.

På väg hem i bilen, när jag och mamma hade varit och handlat, såg vi ett hus som verkligen såg ut som ett fucking tivoli.. Alltså det är galet hur folk orkar ha det sådär? Det var ljusslingor precis överallt, över hela huset och hela tomten också. Det var figurer på taket och ja.. Galet.

Update:
Åkte tillbaka bara för att kolla hur det såg ut från nära håll, alltså haha seriöst! Det var inte bara ett hus, det var 15 hus och därav 10 som hade grejer överallt. Stackars, stackars dom 5 som inte vill ha något...Här är två bilder som jag smygfotade ifrån bilen..Och dethär är ingenting mot hur det ser ut IRL.




Love Games

I wanna kiss you but if I do then I might miss you, babe. It's complicated and stupid, got my ass squeezed by sexy cupid. Guess he wants to play, wants to play, a love game, a love game. Hold me and love me, just want touch you for a minute. Maybe three seconds is enough for my heart to quit it. Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick. Don't think too much just bust that kick I wanna take a ride on your disco stick. Let's play a love game, play a love game. Do you want love? Or you want fame?
Are you in the game?

2008

Nyårsafton: Förra nyårsaftonen spenderades först med mina kusiner (och massa andra partypeople!), vi åt en grymt god middag och sen drog jag vidare hem till Mikaela där tolvslaget tillbringades tillsammans med henne, och några andra. Antar att det kommer se likadant ut det här året, men den här gången kommer det bli så mycket bättre!


Grekland:
Tänkte inte följa med först eftersom det var skola forrtfarande, men det gjorde jag, vilket jag är glad över! Vi var bara där i 9 dagar men de dagarna kommer jag sent glömma. Dagarna såg i princip likadana ut, åt god frukost ute på balkongen, gick ner till stranden och låg där och pressade. Käkade lunch på vårat lunchhak, som vi förövrigt åt lunch på everyday! Gick upp till hotellet ett tag, sen tillbaka till stranden och fortsatte med brännan. Sen var det duschen som gällde och efter det var time for utgång. Åt på goda restauranger för att sen dra vidare till några barer.. Och alls shopping där imellan. En dag låg vi och stekte på Elafonissi, sen åkte jag luftballong efter båt, var ute och dök. Ja, you name it! Det var underbart.

   


Midsommar: Firade midsommar med familj, släkt och Mickan. Det var asroligt och trevligt. Drack grymt goda drinkar och hade vattenkrig. Vi badade till klockan 3 på natten och hade Can You Hear Me med Enrique Iglesias på repeat all night long!

    


Furuviken: Trodde det skulle vara det tråkigaste jag skulle behöva göra isomras, men det blev en toppen vecka faktist! Åkte dit med min storebror, hans tjej och deras barn, sen kom också Niclas kompis och hans tjej, och deras 4 barn. Vi bodde inne på området så vi hade det asnice. Gick runt och kollade på djur, drog till tivolit och åkte karuseller och vann så jävla mycket choklad. Vi hade tur för det var sjukt varmt när vi var där,  gick runt i korta shorts och linne. Men när det blev för varmt drog vi bara till vattenlandet. Stort jävla vattenland..Näst sista dagen badade vi nattbad och fan vad kul det var! Har inga bilder för att kameran gick sönder och vi hade en telfonfri vecka (Ja jag höll på att dö).


Ridläger: Varje år i 5år har jag varit där nu...Svårt att inte åka dit faktist. 12 helt otroliga dagar, men mest störda dagar, tillsammans med många otroliga och störda människor, saknar alla like hell!

  


Ytligheter: Isomras fick jag (och Mikaela) någon idé om att vi absolut skulle färga håret blondt. Hennes blev ganska så lyckat pga att det var ganska ljust redan innan och inte så långt. Köpte sen hem 3 förpackningar blonderingsmedel som skulle räcka till allt mitt långa och då mörkbruna hår..Resultatet var typ tiger. Mamma drog i en föpackning till och gjorde det lite bättre än innan, men jag såg fortfarande ut som något djurlikt. Efter mycket om och men slutade det med att håret blev oranget. Dagen efter hade vi inget val och jag fick gå till frissan. Det hela slutade med en färgning på nästan 2000 kronor. Mamma var inte glad men jag fick iallafall mitt blonda hår, som jag två månader senare färgade brunt igen. Efter en vecka med brunt hår färgade jag det svart. Det var permanent färg men det går ju ur med tiden iallafall, så nu för två veckor sen var det en konstig blandning. Och då färgade jag det ljustbrunt istället...

    


The Vocie och NRJ + Ung08: Så jävla överskattat så det finns inte...Stället är fullt med fjortisar och får mobilen att fucka. Nästan bara keffa artister och då kan man ju undra varför i helvete jag ens åker dit? Jag vet inte själv. Just för att det bara brukar bli så och för att det alltid är kul att träffa nytt folk! Träffade Adde på the voice.. Efter nrj åkte jag och Mickan hem till min kusin som hade 18års fest.. Ung08 är ioförsig ett ganska nice ställe att fördriva tiden på, men fortfarande alla dessa fjortisar. Låten ger mig flashbacks..

  


Muskö: Två utav mina bröder, Jonas och Niclas, fick något ryck om att vi skulle ut och tälta. Så jag, Jonas och hans tjej Nathalina, Niclas och hans tjej Teres och deras tre barn Simon, Linnéa och Isabella drog ut till Muskö runt 11 på morgonen. Dom som känner mina bröder vet hur dom är.. Ingenting blev som planerat. Ett utav de vanliga tältställerna var tydligen upptaget och på det andra fanns det huggorm. Vi åkte runt i säkert 2 timmar på ön och letade tältplats, 2 timmar som var kaos. Tillslut blev det ormstället iallafall, Niclas hade varit där några dagar tidigare med GRÄSKLIPPAREN och klippt gräset så han vägrade ''låta en jävla fitt orm skrämma bort oss''. Vi käkade tacos och hade det sjukt mysigt, blandade kosken och redbull och gick ut och satte oss på klipporna. Thomas kom sen också på lördagen, som för det mesta bestod utav sol och bad. Jonas och Niclas är så sjuka och jag skrattade så att jag fick ont överallt. Vi grillade korv och gjorde mos till lunch, fast klockan var då 4. Middag käkade vi inte förns 23.00.. Sen däckade jag runt 01 nångång. 

   


Vänskap: Har inte lärt känna så mycket folk det här året, faktist. Eller jo, det har jag ju fan visst när jag tänker efter.  Men det är några som jag kommit närmare, här är 4 utav dom. Den första är Assiya som jag kommit sjukt nära, har känt henne hela min skolgång, enda ifrån 6års verksamheten, men har aldrig känt henne så bra som jag gör nu, du betyder guld för mig. Lärde känna Amina igenom henne för snart exakt ett år sen också. Den andra är Ebru, vi har alltid umgåtts sen 6an, men det var väl nångång i februari som vi började umgås som fan ett tag. Hon är en viktig person som har hjälpt mig mycket under förra året och som alltid förstår mig. Den tredje är Solin, henne har jag känt sen jag var 9år men lärde känna henne på riktigt under det här året. Spenderade nästan varenda dag mellan April-Juni tillsammans med henne. Vi snackar om allt, okej visst.. hon är seg men det går att lita på henne. Du är underbar, hoppas du vet det.  Sist men inte minst är Mikaela, här har inget förändrats egentligen, men det är en sak du ska veta, för varje dag som går, så gör du mig säkrare och säkrare på att vi kommer hålla ihop föralltid, I love you.
Självklart finns det så många andra i mitt liv som också är speciella!

   


Poolen:
Många dagar, kvällar och nätter har jag och Mickan m. flera spenderat i jacuzzin på baksidan. Som högst tror jag att vi legat 12 timmar..

  


Låtar som kommer påminna mig om det här året:

  

  

  

2008 har varit ett bra år men det kunde ha varit bättre. Det har för det mesta varit som en berg och dalbana.. Vissa saker ångrar jag, men man lär sig av sina misstag (föhoppningsvis) ellerhur? Har sett många nya sidor som folk visat, och alla är inte som man trott dom är. Mycket grejer som fått mig att sjunka till bottnen, men det man inte dör av gör en starkare .Life's a bitch and we know it.
Satsar iallafall på att göra 2009 ännu bättre!


Utslagen

Vaknade imorse utav att Hampus hade tvn på högsta volym, ingen annan var hemma så gick upp och frågade vafan han höll på med och varför han inte väckt oss om han var ensam. Ändrade snabbt mitt dåliga humör när han svarade att han trodde att vi ville sova ifred. Gullunge han är ibland. Jag gick och duschade och Mickan kollade på film med Hampus så länge.

Har inte varit utanför dörren på hela dagen...Ska gå och hjälpa min bror med guitarhero't för han förstår och kan ingenting som vanligt. Förresten så gjorde jag en upptäckt på julafton, hade ALDRIG nånsin sett hans tatuering han har i bakhuvudet förns då. Det sjuka är att den är typ skit(?) stor, så jag förstår inte hur jag har inte kunnat sett den(kan det bero på att jag inte orkat bry mig längre efter alla dessa en miljon tatueringar över hela kroppen sen innan?). Sen har han rakat sig mer än vanligt också.. Inte för att skoja om något allvarligt, men sorry brorsan, det ser ut som du har cancer!



Champagne

Så lagom trevligt att jag typ blev lurad av min egna mamma haha..Nej, men hon sa att det bara skulle vara vi, mina morbröder och mina kusiner, men sen när vi kommer dit var alla där, folk som jag inte ens träffat liksom.. Jag hatar sånt men det var väl lugnt sen ändå.

Vi käkade grymt mycket mat, sen var det efterrätt(eller rätter kanske man ska säga) För det var så sjuukt mycket kakor, bullar och andra bakelser. Satt mest och pratade med mina kusiner, var så länge sen jag träffade dom.. Efter ett tag ruttnade alla och ville hem (speciellt jag..) Men så kom champagnen fram och räddade mitt liv..heh.. Efter det så ringde Mickan, pratade med henne och bestämde att hon ska sova här. Sen runt 11 tiden ringde mamma äntligen taxin.. Nu ska jag möta Mikaela..


Dinner

Mamma kom in i mitt rum 9 imorse och frågade om jag ville följa med och kolla julrean.. Eftersom att jag inte kom i säng förns 5 tiden imorse så var jag inte så på. Men sen tog jag mig upp ändå, och vi var i farsta lite över 10 och det var redan fullt. Fick med mig lite saker hem iallafall, det var så mycket som jag hade tänkt köpa nu efter jul, men jag fick ju nästan allt i julklapp... Vi ska snart på middag hos några utav mina kusiner på mammas sida, men jag sitter här i mitt rosa mjukisset som jag fick av min bror och vill inte byta om...

Den här har gått på repeat hela natten:


Rädsla

Jag har nästan i hela mitt liv varit rädd för att låta folk komma mig för nära. Nu syftar jag inte på kroppslig närhet. Utan jag är rädd för att folk ska veta för mycket om mig och lita på mig alldeles för mycket, då jag ibland inte ens litar på mig själv. Jag är rädd för att jag själv ska lita på någon mer än vad jag egentligen borde för att sen bli besviken och sårad.
Men mitt livs värsta rädsla har redan inträffat, och det är att älska någon (i det här fallet några) lite för mycket. Inte att älska så, utan själva principen. Att vara så beroende utav någon annan, att älska personen i fråga mer än vad man älskar sig själv. Sen dagen man förlorar personen (Därav anledningen till att jag inte vågar älska folk.).. Vafan ska man ta sig till då? Jag skulle tillexempel aldrig klara av att min mamma dog, speciellt inte i den här åldern. Jag börjar nästan gråta när jag tänker mig ett liv utav henne. Att säga upp vänskapen, göra slut osv. är inte samma sak som att förlora någon till döds. Vad som helst kan hända när som helst.. Man vet aldrig när livet ska ta slut, vilket gör mig jävligt rädd. Rädd för att gå ut och ta morgondagen.

Men jag vet väl i princip hur det känns att förlora någon som står en så nära...


Julafton

Gårdagen var sjukt mysig, först kollade vi på Kalle anka som varje år..Lika tråkigt som alltid men men. Runt 4-5 tiden käkade vi middag. Ett jätte stort julbord med massor av mat. Dock är jag inte så förtjust i de heller.. Åt mig mätt på ost och kex, men det funkar det också. Efter det tog vi det bara lugnt, försökte lugna ner alla galna barn. Nästan exakt klockan 7 kom tomten. För er som inte visste så hade vi hyrt en tomte, eftersom att det är så många barn här som fortfarande tror på tomten. Annars brukar vi skicka iväg min farfar eller någon att vara tomte. Men då blir det alltid samma sak ''Han ska bara iväg och köpa tidningen'', så nu fick dom sig en funderare..Haha.

Min ena brors son var så glad när han träffade tomten så han började stamma..Tomten delade ut paketen som han hade fått i säcken, när han sen dragit gjorde jag klart hans jobb och delade ut alla dessa 128377913974387 julklappar som var kvar. Tog säkert en timma att öppna allting sen också. Jag önskade mig nästan inte nånting men ändå så fick jag massor av saker som jag vill/behöver ha. Konstigt det där.. Fick iallafall mycket blandade saker, ska ju byta rum och tapetsera, köpa nya möbler osv, så jag får välja allt själv och mamma betalar, heh...Sen fick jag kläder i mängder, parfymer och smycken. Fick även 2 nya guitar hero och lite andra spel till wii. Min bror har fått world tour, så jag, mina bröder (och systrar) och mina kusiner sjöng singstar och spelade hela kvällen. Har typ kramp överallt...

Mycket bilder men låååångt ifrån alla.. Inte en enda på mig heller, hur ska ni klara er...



























God jul gott folk

Har vaknat för ett tag sen och sitter och äter världens godaste frukost.. Om ett tag ska jag byta om och sen runt 3 kommer alla hit. Alla = hela tjocka släkten. Eller ah typ iallafall, vi blir väl runt 25-30 pers. Det blir lite som "Tomten är far till alla barnen" här på julafton.
Men puss på er, hoppas ni får världens bästa jul!

Julstämning

Tack vare vår fina gran så är det faktist lite julstämning här hemma...Kvällen har gått åt till att klä granen med min familj, göra knäck (som jag inte ens får äta utav) och till att städa, städa och återigen -städa. Mina kusiner kom över ett tag och då var det bara att säga hejdå till städandet och börja om sen igen. Inte okej. Det är 6 minuter kvar till Julafton och det finns ingen snö. Det är verkligen inte okej. Men god jul på er bitches!



Jävla skit, typ

Vaknade för en dryg timma sen, undrade hur det kom sig att klockan var 1 när jag hade ställt klockan på 9..? Jag måste ha magiska fingrar som stänger av mitt alarm innan jag hinner vakna... Anyway har precis duschat och sitter här och käkar frukost/lunch.
Missade Mikaelas tävling pga att jag inte vaknade när jag skulle, å andra sidan hade jag nog fått stressa ihjäl mig om jag hade åkt och tittat. Aja, hoppas att det gick bra ändå.
Väntar på mamma som förhoppningsvis slutar tidigare än vanligt så vi kan åka och fixa lite..

Idag fyller min storebror år och jag ska ringa och sjunga för honom nu ha-ha-ha, tror att han skulle uppskatta mer att jag bara sa grattis eller något. Men..nej,  jag älskar dig, du är bäst.

Update: Hemma igen efter att ha stressat som fan. Ville typ kräkas. Men sån är jag, kan inte göra saker om jag inte får göra det i min egen takt, dvs i sista sekund. Är iallafall klar nu, hittade lite saker till mig själv också..

Love hurts, sooner or later..

Har alltid tyckt att olycklig kärlek är det värsta som finns medans lycklig kärlek är det bästa. Men jag har ändrat mig nu tror jag, för jag gillar inte kärlek överhuvudtaget.. Det är alldels för komplicerat. Gillar man någon så gillar inte den en tillbaks, och tvärtom. Om det nu skulle vara så att båda gillar varandra, så finns det bara en sak att säga: inget varar föralltid. Det spelar ingen roll, för förr eller senare blir allt förstört iallafall, hur man än gör. Och man är medveten om det men vägrar att inse det ändå, men det visar sig sen i slutändan..

Därför är det lika jobbigt att såra någon, som att bli sårad själv. Om en person gillar en, och man sårar den så betyder det inte ett skit för en själv, medans det betyder hela världen för den andra. Och det är så synd, för när jag tänker efter så vet jag själv hur ont det gör..


2 days left

Har inte varit hemma nånting idag, förns nu alltså.
Efter mycket om och men imorse så kom vi tillslut iväg. Sprang runt som två idioter och försökte hitta passade julklappar till alla (så går det när man väntar till sist liksom). Men eftersom att vi är typ bäst(!) så gick det gaanska fort iallafall. Nu återstår bara en julklapp men den fixar jag imorgon. Träffade på Freddy och gänget i haninge centrum ett x antal gånger också. Så jävla jobbiga och störda...

Vi gick och fikade lite och sen efter det gick vi till bussen.. Mickan hoppade av i centrum och tog bussen hem till sig. Jag gick hem, bytte om och gick sen och kollade på film(och spelade wow=nolifers) med Noa och Freddy. Eller vi kollade typ inte på filmen...

Freddy drog hem och sen kom Lundin istället, känner inte människan men iallafall. Jag gick hem snabbt och åt, funderade på att gå tillbaka men ändrade mig ganska så snabbt när jag såg hur det ser ut här inne. Denna gång är det inte bara halva golvet som är täckt utav mina kläder, nu är hela golvet täckt, men inte bara utav mina kläder, utan mickans. Överallt står det disk och det gör ont i mig när det ser ut såhär, haha. Så för min del blir det inget mer filmtittande eller dataspelande, jag måste städa...


Hemma igen

Hemma hos Niclas fick vi mat OCH fika... Jag som var så jävla sugen på en kyckligsallad från Oden, men ah life's a bitch.. Mickan kom iallafall hit direkt efter och jag fick min julklapp redan då.. Ville inte öppna den egentligen men eftersom she's the boss så var det bara att följa hennes order. Fick iallafall ett skit fint halsband och massa andra grejer. Imorgon ska vi försöka (eller vi måste) hinna med julklappshandlingen, sen ska vi kolla på nyårsklänningar också. Har hittat en jätte fin när jag och Thomas var i stan, men som det ser ut just nu så har jag inga cash..(kanske ska flörta lite me Janne eller vad sägs haha) Nu är det iallafall bestämt att jag och Mickan ska fira jul och nyår tillsammans...Kan inte bli bättre.

Förresten så hatar jag Danijelas (Mickans kusin) kanin.. Han är så jävla bortskämd och kolla bara på honom här, han ligger som en liten diva. Det värsta med det hela är att han hatar mig också...
Men som sagt, Life's a bitch.. och Kruse också.


Prinsessan

Blir ett snabbt inlägg, har precis kommit hem från1års kalaset! Jag har ätit grymt mycket bullar och kakor på ca 3timmar, så nu har jag skit ont i magen...

Maya fick iallafall en gåvagn av oss och någon docka har jag för mig. Hur som helst så började hon gå direkt, hon är så jävla söt med sitt stora huvud.

Nu ska jag sticka iväg igen, mig lär ni höra av sen igen runt nio tiden..






Födelsedagskalas

Vaknade mycket senare än vad jag hade planerat, men planerna har blivit ändrade iallafall så det är lugnt. Julklappshandlingen får bli imorgon istället, för idag fyller som sagt Maya år och sen ska vi hem till Niclas så det finns ingen tid för mina julklappsinköp...(känn dig inte stressad Nathalie, känn dig inte stressad).

 
Take me back..


Minne

Vissa saker ligger precis bakom pannbenet medans jag måste gräva så jävla djupt för att minnas andra.. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen riktigt. Frågar någon mig vad jag åt till middag i torsdags skulle jag inte kunna svara. Inte heller skulle jag kunna svara om någon skulle frågat vad jag gjorde i skolan förra veckan. Det värsta utav allt är att nu när jag skriver det här så försöker jag komma på vad jag gjort nu den här senaste månaden, men jag minns inte överhuvudtaget. Jag kan knappt komma ihåg vad jag åt till middag igår..

Men däremot
så minns jag saker som hänt för år sen. Jag minns mycket väl vad jag gjorde sommaren 06 och jag minns många utav stunderna i skolan back in the days. Jag kommer ihåg nyårsafton 2000 som om den vore igår. Jag kommer ihåg så många av utlandsresorna som jag och min familj gjort när jag var liten, jag minns tillomed vad jag tänkte när jag var 6år och låg och vilade under ett parasoll på stranden i Cypern.  

Hur kommer det då sig att jag inte minns saker som jag vill och borde minnas..?


Cashflow

Blir ingen utgång ändå (trodde jag), mamma bad mig stanna hemma men tänkte först dra ut iallafall men det är så trevligt här hemma just nu så det får bli hemmakväll ikväll igen. Det är en ganska så nice stämning  för tillfället, Janne går runt och är glad (fast jag tror nästan att mamma är gladare) för han har nyss vunnit 53 000 på tipset.
Så nu ska vi alla ta en taxi till mina kusiner (min farbror har också vunnit) och fira haha.. Inga stora pengar så egentligen, men vem fan tackar nej till 53000 kr bara sådär..?


All I want for christmas is you

Fail på julklappshandlingen alltså.. Börjar få lite smått panik över det hela, har typ handlat 3 julklappar utav 20. Ikväll känner jag att jag MÅSTE ut. Klarar inte av en innekväll till.. Men det får bli lite senare. För nu ska jag hjälpa min familj att laga mat, om ett tag kommer det några som ska äta middag här.

Som alla redan vet så har ju jag en liten crush på skejtarproffset Ryan Sheckler. Vill typ dö när jag tittar på honom.. Han är så jävla snygg och förut för någon dag sen när jag kollade på Life of Ryan så blev jag typ svartsjuk när han pussade sin flickvän..? Funderar på att haffa honom när jag flyttar till Cali, han kommer dumpa sin flickvän direkt..
Ja, drömma går ju alltid.










Into the blue

Har kollat på Into the blue ett tag nu, fast att jag har sett den förut så är den fortfarande lika bra..Sjukt bra faktist. Paul Walker är galet het i filmen och Jessica Alba också för den delen. Dom är så himla söta tillsammans..man blir typ avundsjuk.

Annars sitter jag och pratar ''serbiska'' i tele med Assiya, hon är nervös(kan tyvär inte berätta varför, för det är privat) så jag sitter och hjälper henne samtidigt som jag dricker redbull som ett offer..
Och med det: välkommen att ta en titt i mitt kylskåp..


Julavslutning

Imorse klockan 09.30 var det julavslutning i skolan.. En timma senare när vi fått våra betyg, gick vi hem igen. Jag Assiya och Thomas drog till min syrra och sen käka vi lunch på oden. Vi satt där ett bra tag och gick hem till mig sen igen, la oss i sängen och kollade på 1408. Sjuk film, förstod typ..ingenting.

Vet att du tycker att du är söt här, men här får du för alla fula bilder du tagit.........


Virus

Datorn har fuckat TOTALT de senaste dagarna, upptäckte inte förns igår att mitt virus skydd hade gått ut för ett bra tag sen och allt jag laddar ner utan skydd = hej kom och hjälp mig typ. Som tur är, är min syrras kille datatekniker så han har fixat skiten.

Imorgon är sista dagen, sen är det lov (så glad för det). Jag har så mycket att handla nu i helgen, plus att min storebrors barn fyller 1 år på söndag och så ska vi fira min andra storebror efter det också. Han fyller egentligen år den 23e men det känns inte så lämpligt att fira honom dagen innan julafton..

Nu ska jag städa och sen ska jag åka och färga mitt hår ännu en gång...

Kevin och Alice

Har typ inte varit hemma nånting på hela dagen, and here comes the reason;

Var först hemma en snabbis, men runt 5-6 drog jag och Thomas till stan. Han var en utav de 100 första som skickade mail om att få komma och se Kevin och Alice i Souk gallerian idag (den där grejen på playahead), och sen fick man tydligen ta med sig någon så ja. 

När vi stod utanför och väntade på att få komma in så hände en sjukt jävla konstig sak.. I'll tell you. Förut idag när vi var hemma hos mig satt jag, Assiya och Thomas vid datorn. Vet inte riktigt hur, men på något sätt hittade vi en 17årig killes blogg, så vi kollade lite och sådär. Sen när vi står utanför gallerian så står han bakom oss? Haha alltså det var så sjukt, för ingen av oss hade läst hans blogg förut, visste inte ens vem människan var, han är en vanlig snubbe liksom. Hur som helst, jag var tvungen att fråga honom för att vara säker på att det verkligen var han, så jag frågade honom och han fick typ en chock och sa ''Shit hur vet du att jag har en blogg? Fan jag är känd!'' Alltså han var så grymt jävla skön, skrattade så jag fick ont i magen. Resten utav kvällen så hängde vi med honom haha..

Lite över 20.00 fick vi iallafall komma in, först sjöng Alice och sen Kevin. Båda är så jävla söta haha. Efter det skulle dom signera skivor.. Kön gick så sjukt segt så vi sket it och väntade till sist. Och istället så plockade vi på oss massa gratis redbull och gick runt i affärerna. Sen gick vi till dom, köpte Kevins singel bara för att jag är så jävla snäll.

Vi kom hem för snart en timme sen och nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig.










Pepparkakshus

Shit vilken julstämning det är här hemma nu.. Börjar tycka om julen lite nu ändå faktist. Har precis gjort ett pepparkakshus med min bror. Mamma tyckte att vi skulle göra ett eget, ni vet göra mallar och sen göra egna utav pepparkaksdeg, men ingen pallade så det blev ett färdig köpt istället, lite enklare så. Haha alltså det blev så fint..
Har tvingat min brorsa att spela need for speed med mig på wii i typ 2 timmar,  bara för att jag är så jävla grym.

I helgen som kommer måste jag köpa resten utav alla julklappar..Jobbigt, riktigt jobbigt. Mår psykiskt dåligt av att se mina pengar gå åt till massa annat folk! Det där lät sjukt egoistiskt, men nej så farligt är det faktist inte. Fast det är ju lite kul sen i slutet iallafall.. Men ouf innan är det ju _jätte_ hemskt..




En bit på vägen..

Var iallafall hos den där tjejen igår och hon var faktist duktig. Är dock väldigt ledsen över att typ allt(?!) mitt hår är borta...20cm klippte hon. I och försig behövdes det verkligen. Men även om jag visste att det behövdes så spenderade jag gårkvällen/natten gråtandes i min säng..Helt seriöst alltså. Men håret är grymt mycket fräschare nu! Har gjort det ljusare men är inte klar, ska tillbaka nu på torsdag också. Sen lär det väl bli några fler besök innan håret är som jag vill ha det, men har iallafall kommit en bit på vägen.

Sitter och kollar linser på internet, funderar på att beställa faktist.
Ebru var så fin i sina så jag blev avundsjuk..


La familia

Det här inlägget är tillägnat min familj för att jag älskar oss så himla mycket. Jag måste ha världens roligaste och bästa familj! Förmodligen så läser några av er det här.. Och bara så att ni vet tänker jag inte ta bort någon bild(btw alla är inte med). Bilderna är ifrån alla möjliga olika ställen i världen, och Sverige. Även några är tagna på våran tomt..

Enjoy:


Dom flesta bilderna är på mina syskon upptäckte jag nu...Sen är det någon bild där släkt kom med också, men ni är också bäst, hoppas ni vet om det.

Vart är världen på väg?

Ord som "hora, slyna, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock" är ord som alla tjejer får höra någon gång. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla, vi tar åt oss. Som fan tar vi åt oss. Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt krossade.

Det är såhär som vi blir utseendefixerade. Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo, det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dom som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dom och tar imot allt.

Är man en kille blir man kallad för player om man strular med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Är det där imot vi som strular blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer? Joo, folk snackar skit, så jävla mycket skit. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting..

Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. och plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden. Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock? Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig. Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, utan någon som har byggt sig ett eget helvete.

Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en brud, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra. Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror. "Asså, din näsa ser lite sned ut"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att en plastikoperation kanske skulle vara nåt? ..

Gäster

Sitter här och pumpar skön musik. Duschade för ett tag sen och nu känner jag mig lite vaken igen haha. Ska gå ner och hjälpa mamma med maten, det kommer några hit som ska äta middag här. Kommer bli en lugn kväll känner jag..Imorgon klockan 5 har jag fått klipptid också, det är tydligen en tjej som hyr in sig hos mammas nageltjej som är frisör. Hon har jobbat i stan innan och ska öppna eget. Hon verkar vara bra iallafall. Bryr mig egentligen inte om vem som klipper mitt hår så länge han/hon vet vad den gör..

Min syster berättade i veckan att hon är gravid! Hon kommer bli världens bästa mamma, och hon är redan världens bästa syster. I love you.


På bild: Min storebrors tjej och deras barn.


Skön morgon

Väl i skolan gjorde vi pepparkakor som btw gick åt helvete haha.. Solin kommer från ingenstans och bara ''Abo nathalie, det ryker ifrån ugnen!'' Seriöst dom var  s v a r t a.. Tror vi lyckades rädda 3-4 stycken iallafall. Klockan nio var det luciatåg och sånt i aulan så alla drog dit. Dom enda som var bra var några små pluttar (typ födda 96?), skit gulliga! Filmade dom tillome haha. Efter lucia käkade vi pepparkakor (inte våra då) och kollade på film. Slutade 10.40.

Just nu sitter jag och väntar på att Assiya ska komma hit.. Först var det besämt att Thomas skulle sova här, men nu blir det bara jag och Assiya.
Får väl se vad vi hittar på men några planer har vi iallafall haha ;)
Ska först iallafall tvinga henne att kolla på en grej med mig. Ledtråd...


Torsdag

Jag är ovanligt pigg men anledningen till det är att jag gick och la mig 10 (!!) igår. Och det bästa utav allt är att jag somnade typ exakt när jag lagt huvudet på kudden. Helt otroligt fan! Aja whatever, imorse bad mamma mig skriva en önskelista men kaos alltså. Men jag förstår henne, för vad ger man till en ungjävel som har typ..allt?

Har precis slängt i mig några pannkakor och funderar på att börja städa upp lite här inne...

Imorgon börjar jag 8 och slutar 11... Kan det bli skönare?


Min kille börjar bli stor

Det var inte länge sen han föddes -känns det som... Men nu har jag faktist insett att det är 6 år sen. Förstår ni? Vart tar åren vägen? Han har alltid varit min lilla kille.. Och jag började nästan gråta nu när jag insåg hur stor han verkligen har blivit. Han är inte liten längre. Jag tänker mig inte för, det går av bara farten att hjälpa han borsta tänderna när han sover här, hjälpa honom ur bilen när vi åkt nånstans osv. Det kommer bli så grymt synd om honom när han blir äldre, han kommer inte bara ha 2 föräldrar, han kommer ha 3, jag kommer vara efter honom som fan..bara för att han är min ögonsten. Men iallafall,  sist kollade han på mig och sa sen till mig ''men släpp, jag kan faktist själv'' jag fick en chock..
 
Skolan idag var så jävla lugn (som vanligt nu för tiden). Eftersom det är nobeldagen idag fick vi potatisgratäng och kött till lunch, sen glass till efterrätt hehe. Vi hade yoga och massage idag på idrotten så maten ligger och vilar fint i magen just nu. Anyway nu ska jag ta ett glas cola och sen byta om...

BTW min mobil är tillbaka till verkligheten och funkar som den ska..


Don't wanna fight

Okej, direkt efter Desperate ikväll ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött. Drog ut på tiden som fan imorse, snooza typ 17gånger så varför är jag fortfarande trött..? Efter skolan drog jag och min baby till grillen, blev bjuden :D.. Vi käkade och sen drog vi hem. Haha alltså Assiya är så jävla sjukt. Aja, äntligen är alla prov över.. SÅÅ glad för det! Första dagen på länge som jag kan njuta av min fucking fritid. Har några/någon matteläxa att göra men det lugnt..



I don't wanna fight, I don't wanna fuss girl
Tonight I just wanna make, make love girl
Girl I, just wanna put it all aside and focus on your body tonight
Cause I just wanna chill, girl I wanna feel your body next to mine
Don't wanna scream, girl can we please hold each other tight

- Now you wanna hold me, kiss and touch me
I waited the sun came up, watched you walk out the house I was stuck
That hurt, was she better than me
Why me? why you standing right here?
You wanna make love, no you wanna play games
I'm a grown woman better check my name
Tired of being damaged all I do is cry
You wanna start over gimme one reason why..

Eyecandy

Är hyffsat klar med pluggandet utav SOn. Har dock varit sjukt okoncentrerad för att jag pendlat mellan att sjunga en låt som fastnat på min hjärna och försöka redovisa samtidigt. Sitter och väntar på att Thomas (eller Assiya) ska ringa...När jag inte orkar/har tid att prata så ringer dom men nu när jag väntar på att dom ska ringa så ringer dom inte? Anledningen till att jag inte ringer själv är för att min mobil är sjuk för tillfället och lär vara det ca 3 dagar framöver.

Dagarna är så gråa och tråkiga, speciellt nu i den här årstiden. Sitter och glädjer mig själv med lite ögongodis..Det finns inte så speciellt många killar som intresserar mig, men det gör absolut Wentworth Miller, Cristiano Ronaldo, Chris Brown och Ryan Sheckler.
Så killar, ring om ni har lust att träffas ;) Haha.

   

   


Assiya, Assiya, Assiya..

Jag och mina underbara sömnproblem alltså :) Jag och sömn går verkligen inte ihop, kan inte somna på bestämd tid liksom. Kan lägga mig i sängen elva och ligga helt vaken till klockan typ 03. Ah sjukt det där. Hur som helst, har varit till skolan tills över fem idag (!!) Sjukt, slutade runt tre men tack vare en viss person (Assiya) fick jag sitta och vänta tills rektorerna haft möte för att hämta min telefon som någon (Assiya) tog ur min ficka och gjorde så att våran idrottslärare tog den. Satt som en idiot ensam i skolan utan nånting att göra, tack vare någon (Assiya) medans en annan (Assiya) hade omprov. Haha sen så kom iallafall hon och Thomas. Vi satt och snackade me Sule ett bra tag, sen gick vi och kolla om dom hade kommit tillbaka till lärarrummet men det var tomt så vi passade på att ta några muffins som stod så fint på bordet.. Efter många omständigheter fick vi iallafall tillbaka våra telefoner och kunde äntligen gå hem.

Mamma plockade upp mig på vägen och direkt när vi kom hem gick jag till apoteket och köpte skavsårsplåster. Har seriöst riktiga köttsår och jag mår fan dåligt, BARA för det är så jävla äckligt...



High five på att bli mördare..


Bad & ett jävla brandlarm

Halva lördagen gick åt till att sova, men runt fyra tiden hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Mötte Mickan och så gick vi till min syrra. Hon och hennes kille bjöd oss på middag (haha) eftersom att vi var ensamna hemma. Blev sittandes i köket ett bra tag, min syrras kille är så jävla sjuk. Vi stannade där ett tag, kollade på en film och sådär. Sen drog vi hem hit igen, tände lite ljus och badade haha. Sådär lagom nice när vi har ett brandlarm som är fucked up och börjar tjuta för minsta lukt. Sen ska jag inte ens nämna vad vi gjorde men kan ju säga att jag har ett eller två blåmärken haha.. Däckade i soffan och vaknade runt 03 och då gick jag och la mig i sängen..

Vaknade tio av att någon plingar på dörren, och eftersom att vi är så _jävla_coola öppnar vi inte. Det plingar en gång till och sen när vi kollar ut genom vardagsrummet står det inte ens någon där? Whatever.. kunde inte somna om så vi kollade på Miami Ink och degade i soffan. När jag gjorde lunch förut idag gick brandlarmet ytterligare en gång..

Mamma ringde nyss och sa att dom kommer hem om ca 2 timmar. Nu ska ringa lite olika hårsalonger och kolla vad det kostar att färga håret. Jag har nog haft alla färger det går att ha nu, alla naturliga, dvs brunt, mörkbrunt, oranget, ljusbrunt, svart, blondt...Just nu är det en ful blandning utav svart och brunt, och jag vill ha ljusare så antar att det blir ljustbrunt den här gången. Egentligen skulle mammas frisör göra det men hon sa att det kommer kosta runt 2300, för att dom först måste bleka det först och sen för att jag har så jävla mycket hår. Så där sket det sig :)
Jag har samhällsprov på tisdag så några timmar framöver kommer jag spendera sittandes på en stol i köket....

Idol

Jag vet inte om jag tyckte det var bra eller dåligt att Robin åkte ut? Men eftersom att Kevin går vidare till final så skiter jag i vilket. Hans röst är underbar och jag är säker på att han kommer vinna. Fast står fortfarande fast vid att jag tycker att idol är så jävla överskattat..Anyway, sitter här med en burk cola och låtsas att det är öl. Roligt roligt. Haha nej, men har nog aldrig haft såhär tråkigt på en fredag nånsin förut..Funderar på att gå och lägga mig och klockan är inte ens halv 12 liksom, förstår ni läget?
Händelserika fredagar is the shit...




Lussebullar

Äntligen fredag! Eller äntligen kanske var fel ord eftersom att dagarna gått sjukt fort och veckan har varit slapp, men iallafall. Fredag hur som helst :D Först satt vi i datasalen, där jag förövrigt var väldigt oaktiv. Gjorde en upptäckt om att min blogg ser sjukt skum och ful ut på vissa datorer? Sen hade vi engelska i typ 20min. Efter engelskan drog vi till matsalen och jag åt skit mycket, jag brukar inte ens gilla tacos men men.. Sen gjorde vi lussebullar och Linnéa den blondinen glömde socker så dom smakade skit äckligt, smart_tjej_1@ liksom. Men mina var perfekta faktist haha..Gillar inte lussebullar heller egentligen men ja utan russin går dom väl att äta iallafall. Innan vi drog hem skrev vi ett prov också, och varför ska den mest tråkigaste läraren som finns vara så jävla glad och lycklig när vi har prov för? Annars är han jämt grinig. Konstigt det där..

Haha jag som inte tänker på annat än mig själv ibland fick en liten chock när min syster smsade mig och skrev ''Jag har köpt en present nu ;)'' Det första jag tänkte var ungefär ''åh ska jag få present :D?'' och när jag sedan svarade ''Haha, fattar inte? Snällt iallafall..'' skrev hon tillbaka ''Ja, till Nicke alltså'' Då slog det mig, min bror fyller ju år snart....


Såhär ska den se ut iallafall...

Plugg

Igår försökte jag plugga men det blev inget av det, så nu vet ni hur resten utav min dag kommer se ut. I gårkväll tvingade  Thomas mig att titta på Blade 2 eller vad det var som gick på 6an, fattade inte ett skit och försökte byta kanal lite då och då men lyckades inte särskilt bra haha. Snackade i tele halva natten vilket resulterade i alltför lite sömn. Så nu är jag sjukt trött. Men jag har egentligen inte tid att vara trött, jag har prov imorgon, och ett på måndag och ett på tisdag, vilket betyder att det inte finns någon tid för omprov vilket betyder att jag måste få godkänt. Har två engelska uppsatser som måste göras tills imorgon också.

Jag är ändå på _jätte_bra humör.. Dagen har varit så sjukt lugn. Hade no med Jocke och han är så sjukt störd! Råkade dock förstöra en ljusstake på matten när jag körde SOS genom fönstret. Sen att det lagas lite-mindre-god mat här hemma ska vi inte tala om....


Vadå liv?

Har ni varit snälla i år?

Nu är det ett flertal personer som har frågat mig vad jag önskar mig.. Jag har inte kunnat svara för jag vet verkligen inte. Jag önskar mig inte ett skit. Just för att jag inte förtjänar nånting! Jag har varit elak i år. Har inte gjort något speciellt alls. Bara varit mer bitchig än vanligt.. Jag önskade livet ur min granne, och guess what? Jo precis, han är död nu. Visserligen hade han dött iallafall för han var gammal, men istället för att låta han gnälla har jag gått runt och svurit och önskat att han ska dö. Varför kunde jag inte bara låta han komma med sina klagomål, det hade inte varit hela världen. Försöker komma på om jag gjort någon god gärning, men det har jag fan inte, inte vad jag kan komma på iallafall. Jag tänkte lämna en utav mina cheeseburgare till en uteliggare, men som sagt jag tänkte bara! Varför kunde jag inte bara ge honom en, jag var ju redan mätt ändå? Jag undrar vad fan jag har för problem. Men det är ju tanken som räknas, yeah right... 

Fast att jag inte önskar mig något kommer jag att få paket ändå, för mina föräldrar är alldeles för snälla mot mig...

Segaste dagen ever

Har gjort klart min teknikläxa nu, kom nyss på att vi har en till men jag orkar inte, inte nu. Har städat i mitt rum nästan hela kvällen, men har fortfarande inte rensat garderoben, heh. Men det kommer, så småningom. För första kvällen på sjukt länge är jag trött, och självklart kan jag inte gå och lägga mig för jag måste duscha först. Då kan jag räkna ut hur det här kommer sluta.. typ att jag ligger klar vaken tills klockan är 04 eller något, och det är waaaay too sent!


- Jag lider av tvångstankar
- Jag klarar inte av folk som ljuger
- Jag hatar fötter, tillome mina egna
- Jag träffar aldrig min pappa
- Jag är nästan alltid oseriös
- Jag har små fötter men kan ha typ alla skostorlekar pga att mina fötter är sjukt breda!
- Jag tycker om vår skolmat
- Jag är typ alltid stressad
- Jag älskar att göra fula miner år folk...
- Jag har bara blivit stucken av en geting en enda gång, och efter det är jag skiträdd
- Jag gråter så fort någon annan i min närhet gör det
- Jag hatar när folk inte kan bestämma sig


Blöt

Vilket jävla väder... Är helt blöt nu och jag trodde jag skulle dö när vi var i stan idag. Hur som helst typ runt 10-11 var vi i gamla stan och sen berättade hon den där guiden en massa saker på massa olika ställen. Alltså åh jag frös så sjukt mycket och det kändes som att tiden stod stilla.. En och en halv timma kändes som 5 timmar minst (!) Sen sa hon att det var sista stoppet, thank God! Jag var skit hungrig, trodde jag skulle dö. Vi drog till till donken och åt som fan...

Mina tjejer är så jävla sjuka..Fick ont i magen på vägen hem av allt haha. Hade tänkt rensa min garderob men jag vet inte om det är någon idé för jag ska ändå flytta ner snart.. Fast å andra sidan skulle det verkligen behövas helt seriöst alltså, den är full...Min mamma har tjatat på mig i flera månader nu att jag ska kasta allt som jag inte använder, gamla grejer och så, men det går inte!


Mikaela

Du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig, det är så mycket att jag knappt förstår själv..Jag tvivlar aldrig på oss och jag hoppas verkligen att inte du heller gör det. Förlåt om jag beter mig dåligt mot dig ibland, du får aldrig tro att det är ditt fel, för det är verkligen sällan som det är dig som jag är sur på. Det är bara de att ibland händer det så mycket på samma gång och jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra, och då får första bästa person all skit. Och du är första bästa person.. Jag har dig med mig alla timmar på dygnet liksom. Kanske inte runt mig, men du är mitt hjärta och utan dig skulle ingenting fungera. Vill bara att du ska veta att de gånger jag gör dig ledsen så är ingenting av det jag gör med mening. Du är det bästa jag har mickan, förstår du? Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utav dig, fast varför skulle jag behöva göra det egentligen...? Vet att vi aldrig kommer släppa taget om varandra iallafall. Tack för alla våra stunder vi haft och tack för allt du gör för mig. Jag känner verkligen att så länge jag har dig har jag allt, en ganska så läskig känsla faktist...


Gamla bilder men iallafall..

1 december

Åh har haft så många blandade känslor idag.. Är så besviken på en person men orkar ändå inte skapa något onödigt jävla bråk...Kom hem typ alldeles nyss, mamma hämtade upp mig efter jobbet så åkte vi och letade skor men det finns inga i min storlek så fick tröst handla lite kläder.. Så nu är jag pank typ. Imorgon ska vi på någon guidad tur i stan, sen käka på donken hehe. 

Alltså är helt slut i hela jävla kroppen, känns som om den fortfarande ligger kvar i sängen och sover men hjärnan går runt.  Anyway nu ska jag käka och sen åka till min storebror för han ville så gärna att jag skulle komma...Hehe..

RSS 2.0